ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Άργησε να ξυπνήσει ο εγωισμός μας"

Παράσχος: "Άργησε να ξυπνήσει ο εγωισμός μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα που συμμετέχει στα play off και εξήγησε τους λόγους της κακής παρουσίας του Ατρόμητου.

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρωτιά του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε ότι με τις εμφανίσεις του ο Ατρόμητος αδίκησε την εικόνα που έδειξε σε ολόκληρη τη σεζόν.

"Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Νομίζω το καλύτερο στα πλέι οφ. Δυστυχώς άργησε να ξυπνήσει ο εγωισμός μας. Έγινε κάπως αργά. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια αφού ξέραμε το αποτέλεσμα της Τρίπολης. Τολμήσαμε και πιστεύω ότι εάν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, έπρεπε να κερδίσουμε εμείς. Ειδικά μετά το 1-1, ένα καλό κοντρόλ του Μπρίτο θα μας έδινε τη νίκη.

Κατά τη γνώμη μου αυτές ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες των πλέι οφ. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στα τελευταία τρία παιχνίδια και ενώ κάναμε αρκετές ευκαιρίες δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, όπως έγινε και σήμερα και δεχόμασταν εύκολα γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον Παναθηναϊκό που πιστεύω ότι ήταν άξια πρώτος" είπε αρχικά ο Παράσχος.

Σε ερώτηση για την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου από τον Ατρόμητο, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Υπερβάλαμε εαυτούς. Εάν δείτε τώρα τα παιδιά, άλλος έχει τράβηγμα στο δικέφαλο, άλλο στον τετρακέφαλο. Έπιασε και τον Ταυλαρίδη η γρίπη και δεν μπόρεσε να παίξει. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα πλέι οφ αλλά είναι δικαιολογημένα τα παιδιά. Έδωσαν 48 παιχνίδια. Στο Κύπελλο στα έξι παιχνίδια, βάλαμε 13 γκολ, δεχθήκαμε ένα με πέναλτι από τον Ολυμπιακό που πέναλτι να το κάνει ο Θεός και αποκλειστήκαμε. Μακάρι και του χρόνου να κάνουμε τέτοιο πρωτάθλημα».

Όσο για το δίκαιο της πρωτιάς του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε ότι «εάν εξαιρέσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωνε σε κάθε ματς ότι πάει από το καλό στο καλύτερο».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ