ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παραμένει στον Ατρόμητο ο Γκορμπούνοφ

Παραμένει στον Ατρόμητο ο Γκορμπούνοφ
Γκορμπούνοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Ατρόμητου για τρίτη διαδοχική χρονιά θα παραμείνει ο Λευκορώσος τερματοφύλακας, Αντρέι Γκορμπούνοφ. Έστειλε υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Είπε το "ναι" ο Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο 33χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση του Ατρόμητου και ως εκ τούτου θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στην ομάδα του Περιστερίου. Τα δεδομένα για τον Λευκορώσο άλλαξαν με την αποχώρηση του Βασίλη Μπάρκα (υπέγραψε στην ΑΕΚ) και έτσι συνεχίζει στους "κυανόλευκους".

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αντρέι Γκορμπούνοφ παραμένει «ένας από εμάς». Ο Λευκορώσος διεθνής τερματοφύλακας απάντησε σήμερα καταφατικά στην προ ημερών πρόταση που έχει καταθέσει η ομάδα μας για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Με αναμφισβήτητες τις προτάσεις από ελληνικές ομάδες αλλά κυρίως από το εξωτερικό ο Αντρέι Γκορμπούνοφ εκτίμησε το γεγονός ότι ο Ατρόμητος αποτέλεσε την «γέφυρα» για να διαβεί την πόρτα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών της χώρας του για πρώτη φορά στην καριέρα του και να καθιερωθεί βασικός. Εκτίμησε επιπλέον τις συνθήκες εργασίας αλλά και το πλάνο της ομάδας μας που συνεχίζει να εμπεριέχει την προοπτική και το όραμα σε κάθε του έκφανση.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ έστειλε υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έρθει στην Ελλάδα. Είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει φέτος το καλοκαίρι την συνεργασία του με τον Ατρόμητο μετά τους Εδουάρδο Μπρίτο και Νίκο Λαζαρίδη. Θα φορέσει φέτος τη φανέλα με το νούμερο «35»".

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Γκορμπούνοφ ξεκίνησε ως βασικός, αλλά στην πορεία έχασε τη θέση του από τον Μπάρκα. Πρόλαβε πάντως και κατέγραψε 23 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απαντά στον Ατρόμητο ο Γκορμπούνοφ
Προτάθηκε στον Ατρόμητο ο Μπαρόχα

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ