ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παραμένει εκτός ο Στόιτσεφ στον Ατρόμητο

Παραμένει εκτός ο Στόιτσεφ στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επόμενη του φιλικού αγώνα με τον Λεβαδειακό περιελάμβανε κανονικά προπόνηση για τους παίκτες του Ατρόμητου με τον Τραϊανό Δέλλα να μην θέλει να χαθεί ούτε μέρα προετοιμασίας ενόψει πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος έδωσε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Τραϊανός Δέλλας είχε προγραμματίσει κανονικά προπόνηση αλλά σε δυο γκρουπ θέλοντας να μην χαθεί ούτε μια μέρα για την προετοιμασία του πρωταθλήματος.

Το ένα γκρουπ, η ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ματς, έκανε αποθεραπεία καιspaστο αθλητικό κέντρο της ομάδας ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Από το πρόγραμμα απουσίασε μόνο ο Στόιτσεφ ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά επειδή νιώθει μικρές ενοχλήσεις στον αστράγαλο από το διάστρεμμα που έπαθε στην προετοιμασία της ομάδας μας στο Πήλιο.Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά την Δευτέρα το απόγευμα με τον Δέλλα να ανεβάζει τους ρυθμούς εκγύμνασης.

Πήρε Σεροπιάν για την K15 ο Ατρόμητος

Εν τω μεταξύ ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μουράτ Σεροπιάν ο οποίος θα αναλάβει την Κ15 της ομάδας του Περιστερίου και θα είναι ο αντικαταστάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν ο οποίος αναλαμβάνει την ηγεσία της ομάδας Κ15!.

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου και με μεγάλη εμπειρία την τελευταία 12ετία στο χώρο της προπονητικής, η συνεργασία μας με τον Μουράτ Σεροπιάν αποτελεί εγγύηση για την συνέχιση της εξαιρετικής δουλειάς που συντελείται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Μιλώντας στοatromitosfc.grο Μουράτ Σεροπιάν δήλωσε τα εξής:«

«Καταρχάς αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η επιστροφή μου στον Ατρόμητο αλλά και η εμπιστοσύνη του προέδρου κ. Σπανού, του τεχνικού διευθυντή κ. Αγγελόπουλου και του τεχνικού διευθυντή υποδομών κ. Αποστόλου προς το πρόσωπο μου.

Είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εμένα το υψηλό επίπεδο της Ακαδημίας και η δουλειά που γίνεται, για να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι ώστε να βρεθούμε σε ακόμη ψηλότερο και καλύτερο επίπεδο.

Αν και είναι κάτι καινούργιο για εμένα θα το κάνω με μεγάλη όρεξη και μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δεσμοί που έχω με τον Ατρόμητο από το πέρασμα μου ως ποδοσφαιριστής είναι πολύ θετικοί και θα με βοηθήσουν να γίνω πολύ γρήγορα πάλι κομμάτι της ομάδας.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται».

Ο Μουράτ Σεροπιάν αγωνίστηκε στο Ατρόμητο στη διετία 1998-2000 και πραγματοποίησε 53 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ως προπονητής (κάτοχοςUEFAPro) έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε στη Νέα Ιωνία (2004-05- Δ’ Εθνική) που εκείνη την εποχή αποτελούσε «θυγατρική» της ΑΕΚ και συνεργαζόταν με τον τότε Ισπανό προπονητή Φερέρ.

Την περίοδο 2010-11 ανέβασε τον Βύζα Μεγάρων από την Γ’ στην Β’ Εθνική. Την σεζόν 2012-13 ανέβασε τον ΑΟ Χανιά στην νεοσύστατηFootballLeagueκαι την επόμενη χρονιά ( 2013-14) οδήγησε την κρητική ομάδα σταplayoffγια την άνοδο στηνSuperLeague.

Έχει εργαστεί επίσης σε: Πανελευσινιακό (άνοδος στη Γ’ Εθνική), Φωστήρα (Δ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Β’ Εθνική), Γλυφάδα (Γ’ Εθνική), Παναιγιάλειο (Β’ Εθνική), Ερμιονίδα (Β’ Εθνική), ΟΦΗ (Γ’ Εθνική), Χαλκίδα (Γ’ Εθνική & Κύπελλο Ευβοίας)".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ