ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παπάζογλου: "Όνειρό μου η κλήση στην Εθνική"

Παπάζογλου: "Όνειρό μου η κλήση στην Εθνική"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Παπάζογλου με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, εξέφρασε τη δικαίωση της επιλογής του να αγωνιστεί στον Ατρόμητο, θέτοντας προσωπικούς και συλλογικούς στόχους.

Ο επιθετικός του Ατρομήτου, Σάκης Παπάζογλου, με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣπορ FM, έθεσε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης ως στόχο με τους Περιστεριώτες και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, ως προσωπικό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Παπάζογλου:

Για την επιλογή του να συνεχίσει στον Ατρόμητο: "Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είναι μια επιλογή που θεωρώ σωστή. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία τα τελευταία χρόνια και διαθέτει ό,τι χρειάζομαι εγώ σαν παίκτης για να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο".

Για την επιθετική παραγωγή των Περιστεριωτών: "Ο Ατρόμητος παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να παίξει μπάλα, όχι μόνο να πάρει αποτελέσματα. Χθες το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε λήξει μεγαλύτερο σκορ. Είναι αρχή του πρωταθλήματος, ο κόσμος σίγουρα θέλει γκολ και πιστεύω πως αν η ομάδα δέσει-γιατί έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα-θα δούμε καλά πράγματα στο γήπεδο".

Για τις διαφορές ΟΦΗ και Ατρόμητου: "Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με βαρύτητα, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε μεγάλα προβλήματα. Αυτή την περίοδο ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που βρίσκεται μια κλάση παραπάνω".

Για τις προσωπικές του βλέψεις: "Θέλω κι εγώ μέσα από την ομάδα να πετύχω. Στόχος μου είναι να είμαι αν όχι πρώτος, στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος κι αν πετύχω κάτι τέτοιο, θα συνεπάγεται πιθανότατα και την κλήση μου στην Εθνική, κάτι που αποτελεί όνειρο για μένα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ