ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παπαδόπουλος: "Μπερδεύεται ο Σαββίδης"

Παπαδόπουλος: "Μπερδεύεται ο Σαββίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ και τα επικείμενα play offs του πρωταθλήματος μίλησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που τόνισε ότι στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολλούς ανθρώπους γύρω του και μπερδεύεται.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Το πηγαίναμε καλά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πιστεύαμε ότι θα πάμε παράταση. Μια λάθος στιγμή στην άμυνα, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Μετράει το εκτός έδρας γκολ. Το πέτυχε η ΑΕΚ και πέρασε.

Το κακό ήταν ότι παίξαμε δυο παιχνίδια σε άδειες εξέδρες και ήταν σαν φιλικό προετοιμασίας. Να δούμε τι θα γίνει στον τελικό. Από το να έχουμε χειρότερα καλύτερα με μαθητές.

Είναι μια κακή χρονιά για τον Ατρόμητο. Το τι έφταιξε θα το δει η διοίκηση και δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Κάναμε καλό τελείωμα στα τελευταία 6 ματς πετύχαμε 5 νίκες.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει καλά και τα καταστρέφει στο τέλος. Το κακό είναι ότι δεν έχει φτιάξει έναν κορμό, μια ομάδα. Κάθε χρόνο ξεκινάει από την αρχή.

Δεν έχει φαβορί στα φετινά πλέι οφ. Στην καλύτερη κατάσταση είναι Πανιώνιος. Όλες οι άλλες ομάδες είναι ένα αίνιγμα πως θα εμφανιστούν

Μπορεί να μιλάω και ποντιακά και ρώσικα αλλά δεν είχα μιλήσει με τον Σαββίδη. Αν δεν με ρωτήσει κάποιος κάτι, δεν θα πιάσω εγώ να πω και να σχολιάσω πράγματα. Το κακό είναι ότι έχει πολλούς ανθρώπους γύρω του και μπερδεύεται ο κύριος Σαββίδης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ