ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πάλι εκτός ο Φυτανίδης στον Ατρόμητο

Πάλι εκτός ο Φυτανίδης στον Ατρόμητο
Φυτανίδης, Κρισάντους INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου για ένα ακόμη παιχνίδι τον έμπειρο αμυντικό αν και προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα.

Με τον Πίτου Γκαρσία να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και να δίνει κανονικά το παρών στην αποστολή της ομάδας του Ατρόμητου αναχώρησε για το Αγρίνιο η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο νεαρός τεχνικός ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την Κυριακή την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή δεν μετέχει σε ένα ακόμη ματς ο Φυτανίδης, ο οποίος αν και έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δέλλα για το συγκεκριμένο ματς ενώ εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Κιβρακίδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ανακοινώθηκε αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης η αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Μπ. Στόιτσεφ, Γκαρσία, Γοδόι, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Μ.Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο.

Η αποστολή αναχώρησε για το Αγρίνιο.

Οι παίκτες που δεν μετέχουν θα προπονηθούν αύριο το πρωί υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση. Είναι οι: Κιβρακίδης (τιμωρημένος), Θεοδωράκης, Νάτσος, Φυτανίδης, Παπασπύρος, Θεολόγου, Έμποου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ