ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παίζουν και οι τρεις με Παναθηναϊκό

Παίζουν και οι τρεις με Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι Δημούτσος, Παπάζογλου και Ναπολεόνι θα βρίσκονται στην διάθεση του Σα Πίντο για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ευχάριστα τα νέα από την προπόνηση του Ατρόμητου την Παρασκευή για τον Σα Πίντο με τον Πορτογάλο τεχνικό να βλέπει τους Δημούτσο, Παπάζογλου και Ναπολεόνι να βγάζουν όλο το πρόγραμμα και να τίθενται στην διάθεση του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Τα μόνα προβλήματα που έχει ο Σα Πίντο είναι αυτά των Μπρίτο και Κούρο που όμως δεν υπολογίζονταν για το ματς με τους πράσινους με τον Βραζιλιάνο να είναι σε θέση να μπει στις προπονήσεις από Δευτέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στ ο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαϊδης».

Στο πρόγραμμα έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των Παπάζογλου, Δημούτσο, Ναπολεόνι. Το πρόγραμμα τους συνέχισαν οι Μπρίτο και Κούρος.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ