ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παίρνει Οριόλ ο Ατρόμητος

Bayern's David Alaba of Austria, right, and Villarreal's Joan Oriol challenge for the ball during their Champions League Group A soccer match between FC Bayern Munich and Villarreal in Munich, southern Germany, on Tuesday, Nov. 22, 2011. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's David Alaba of Austria, right, and Villarreal's Joan Oriol challenge for the ball during their Champions League Group A soccer match between FC Bayern Munich and Villarreal in Munich, southern Germany, on Tuesday, Nov. 22, 2011. (AP Photo/Matthias Schrader) ASSOCIATED PRESS

Ο Ατρόμητος ολοκληρώνει την απόκτηση του 30χρονου Καταλανού αριστερού μπακ, Τζουάν Οριόλ, με θητεία σε Βιγιαρεάλ, Μαγιόρκα, Μπλάκπουλ και Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Τον ποδοσφαιριστή που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Αλέξανδρος Κατράνης με την μετακίνησή του στη Σεντ-Ετιέν βρήκε ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες ολοκληρώνουν την απόκτηση του 30χρονου Καταλανού αριστερού μπακ, Τζουάν Οριόλ, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Μαγιόρκα.

Ο Οριόλ γεννήθηκε στο Καμπρίλς την πέμπτη ημέρα του Νοεμβρίου του 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόμπλα Μαφουμέτ, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Ρέους.

Ακολούθησε η Γκαβά και η δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ, ενώ το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2013 τον βρήκε στην Παμπλόνα με τη φανέλα της Οσασούνα, εν συνεχεία στην Αγγλία και την Μπλάκπουλ, ενώ το 2015 ήταν κάτοικος Βουκουρεστίου για λογαριασμό της Ραπίντ. Από το 2015 ήταν κάτοικος Μάγιορκα, φορώντας τη φανέλα της ισπανικής νησιωτικής ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο Ατρόμητος είναι κοντά στην απόκτηση του Αμρ Ουάρντα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ