ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παίρνει Μπίτολο ο Ατρόμητος

Παίρνει Μπίτολο ο Ατρόμητος
Μπίτολο

Ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο Ατρόμητος είναι σε προχωρημένες επαφές για τη θέση του αριστερού μπακ είναι ο Μαριάνο Μπίτολο. Το βιογραφικό του Αργεντινού που αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο. (VIDEO).

Κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει παρατηρηθεί στο ρόστερ του Ατρόμητου. Από τη στιγμή που χάθηκε ο Κώστας Γιαννούλης, οι Περιστεριώτες κινήθηκαν για άλλη λύση και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο ''εκλεκτός'' είναι ο Μαριάνο Μπίτολο!

Είναι Αργεντινός, γεννημένος στις 24 Απριλίου 1990. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στην Κολόν Σάντα Φε, ενώ από το 2009 μέχρι το 2013 έπαιζε στην Βέλες Σάρσφιλντ, με την οποία πήρε 2 πρωταθλήματα (δεν ήταν βασικός). Στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη έχει καταγράψει 14 συμμετοχές σε 16 αγωνιστικές.

Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα ο 25χρονος να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Τραγωδία στην οικογένεια του Γοδόι

Δραματικές στιγμές για την οικoγένεια του Φερνάνδο Γοδόι. Ο Αργεντινός χαφ ειδοποιήθηκε ότι ''έφυγε'' από τη ζωή ο άντρας της αδελφής του και ζήτησε άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του. Έτσι αφού πήρε κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση αμέσως μετά αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να ταξιδέψει για το Μπουένος Αϊρες.

Φιλικό με Μπουγιουκσεχίρ

Στην Κωνσταντινούπολη θα δώσει ο Ατρόμητος το πιο γερό τεστ προετοιμασίας, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο την την Μπουγιουκσεχίρ την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 18.45 (τοπική) στο στάδιο ''Φατίχ Τερίμ''. Η Μπουγιουκσεχίρ κατετάγη την περσινή περίοδο στην 4η θέση, πίσω από τις Γαλατάσαράι, Φενέρ και Μπεσίκας, κερδίζοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

* Στην προπόνηση της Τρίτης (14/7) έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Μπάρκα που έκανε ατομικό, επειδή συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο δάκτυλο του χεριού του. Ο νεαρός τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που έδειξε ''καθαρή'', σύμφωνα με τον γιατρό Πέτρο Καπράλο και ίσως την Τετάρτη (15/7) ενσωματωθεί κανονικά.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ