ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πάει για Μαραγκό ο Ατρόμητος

Πάει για Μαραγκό ο Ατρόμητος
Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ και υποψήφιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είναι ο Στέλιος Μαραγκός, που αγωνίζεται στη Βέροια.

Με την απόκτηση του Πολ Κεϊτά ο Ατρόμητος δεν σταματά τις κινήσεις ενίσχυσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται σοβαρά από τους Περιστεριώτες είναι ο Στέλιος Μαραγκός.

Ο 26χρονος αμυντικός (είναι γεννημένος στις 4/5/1989) είναι στο "στόχαστρο" του Τραϊανού Δέλλα και ενδέχεται άμεσα να σημειωθούν εξελίξεις. Ο Μαραγκός ανήκει στη Βέροια εδώ και 1,5 χρόνο και είναι βασικό της στέλεχος. Εφέτος έχει παίξει σε 18 παιχνίδια, τα 13 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα στο κύπελλο.

Πάει για Μαραγκό ο Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Σκύδρας και ακολούθησαν Καβάλα (2009-2010{2}), Δόξα Δράμας (2010-2011), Πλατανιάς (2011-2012), Καβάλα (2012-2013), ΑΕΚ Λάρνακα (2013-2014{1}) και Κέρκυρα (2013-2015{1}). Εκτός από το κέντρο της άμυνας έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Ατρόμητο αναμένεται να αποχωρήσει τις επόμενες μερες ο Βούλγαρος στόπερ, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, ενώ ο Σενεγαλέζος Πάπε Εμπόου παραμένει εκτός, εξαιτίας της ρήξης χιαστού που έχει υποστεί. Έτσι, η μεταγραφή εντός σέντερ μπακ είναι αναγκαία για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αν όλα πάνε καλά, ο Μαραγκός θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ημαθίας και θα κατηφορίσει στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στον Ατρόμητο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ