ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Το «αστέρι» μας ακόμα πιο ψηλά"

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Το «αστέρι» μας ακόμα πιο ψηλά"
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας επισημαίνει πως "μπορούμε να φθάσουμε το «αστέρι» μας ακόμη πιο ψηλά".

Αναλυτικά: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών εν όψει της έναρξης της σεζόν 2015-16 εύχεται στους φιλάθλους μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και στην ομάδα μας πολλά γκολ και πολλές νίκες!

Από αύριο ξεκινάμε ένα νέο μαραθώνιο 30 αγωνιστικών και θέλουμε να τον τρέξουμε όλοι μαζί! . Όνειρο μας είναι να συνεχιστούν σε όλη τη διαδρομή του ελληνικού πρωταθλήματος, οι όμορφες εικόνες που είδαμε στους αγώνες με την ΑΙΚ Στοκχόλμης και τη Φενέρμπαχτσε και οι οποίες έκαναν το γύρο της Ευρώπης αποσπώντας κολακευτικά και ευμενή σχόλια για την ομάδα μας

Όλοι μαζί, διοίκηση, φίλαθλοι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα δώσουμε τη δική μας όμορφη «μάχη» για να συνεχίσουμε να καμαρώνουμε τον Ατρόμητο για πολλά χρόνια ακόμη ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες

Μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, μπορούμε να φθάσουμε το «αστέρι» μας ακόμη πιο ψηλά. Μια νέα χρονιά, μια νέα πρόκληση, αλλά και νέα όνειρα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ