ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Στηρίζουμε, εμψυχώνουμε με τη φωνή μας, προστατεύουμε τον Ατρόμητο"

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Στηρίζουμε, εμψυχώνουμε με τη φωνή μας, προστατεύουμε τον Ατρόμητο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30) στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου και η περιστεριώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον κόσμο της ομάδας.

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται απόψε (19:00) ο Ατρόμητος στη ρεβάνς του 0-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και η περιστεριώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον κόσμο της ομάδας. Μέσω αυτής, καλεί το φίλαθλο κοινό να στηρίξει με τη φωνή του την ομάδα και να την προστατεύσει.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του σημερινού επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας (19.30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό καλεί τους φιλάθλους μας να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Σταδίου Περιστερίου και να αποτελέσουν για μια ακόμη φορά τον 12ο παίκτη μας.

Στηρίζουμε, εμψυχώνουμε με τη φωνή μας, προστατεύουμε τον Ατρόμητο, διατηρούμε την συμπεριφορά μας σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.

Υπενθυμίζουμε ότι η νομοθεσία είναι ιδιαιτέρως αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Οι κανονισμοί είναι σαφείς: Απαγορεύεται η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σας καλούμε να προσέλθετε έγκαιρα στο γήπεδο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έτσι ώστε να αποφύγετε τον συνωστισμό στις θύρες εισόδου γιατί ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Όσο πιο νωρίς στις κερκίδες, τόσο καλύτερα για τους παίκτες μας!

Απαγορεύεται επίσης αυστηρά η κατανάλωση οινοπνευματικών ποτών ενώ επιπλέον δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση φιλάθλων οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους απαγορευμένα ή μη επιτρεπόμενα αντικείμενα, ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις θα υπάρχει καταλογισμός τυχόν ποινικών ευθυνών.

Όταν παίζει ο Ατρόμητος, παίζει όλο το Περιστέρι!".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Τόνσο, Κυριακίδη και Μανιάτη κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ