ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Στην Ελλάδα δεν χωράει Λέστερ"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ατρόμητος, Ρισβάνης EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Μάνταλου στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Γεμάτο εντάσεις και αντεγκλήσεις ήταν το τρίτο ημίχρονο στο Περιστέρι. Ο Γιώργος Σπανός ήταν έξαλλος με την διαιτησία του Μάνταλου, ήρθε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και το επεισοδιακό βράδυ ολοκληρώθηκε μόνο όταν αποχώρησε το πούλμαν του "τριφυλλιού" από το γήπεδο.

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (25/11), η ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, εξαπολύοντας επίθεση στον Μάνταλο για τα σφυρίγματα του στο Περιστέρι. Αναλυτικά:

"Ήμασταν από αυτούς που στηρίξαμε από την αρχή την καινούρια τάξη πραγμάτων με την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΟ, πιστεύοντας ότι κάτι καλύτερο ξημερώνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που η ομάδα μας αναρριχήθηκε στην κορυφή, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίσαμε δύο κακές διαιτησίες, οι οποίες αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων μας.

Μετά την αβλεψία του διαιτητή Μάνταλου και του επόπτη Πάτρα στη Λάρισα που μας στέρησε δύο βαθμούς, είχαμε πάλι σήμερα μια αλλοπρόσαλλη διαιτησία από τον ίδιο διαιτητή.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε πέναλτι στον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε το λάθος του, δίνοντας στη συνέχεια ανύπαρκτο πέναλτι στον Χατζηισαΐα.

Στο δεύτερο ημίχρονο απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Κιβρακίδη και λίγο αργότερα χάρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λούντ για παρατεταμένο τράβηγμα πάνω στον Ουάρντα.

Το αποκορύφωμα ήρθε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων όπου ο Μάνταλος ολοκλήρωσε το έργο του μη δίνοντας καθαρό πέναλτι σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη πάνω στον Ουάρντα στερώντας μας τη δυνατότητα να κερδίσουμε.

Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν χωράει Λέστερ!

Παρ' όλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ένταση Σπανού με Ουζουνίδη, Παπαβασιλείου στην αποχώρηση του Παναθηναϊκού
Κάναντι: "Αλαζόνας ο διαιτητής, μας αδίκησε"
Ισοπαλία στο Περιστέρι, στο 1-1 Ατρόμητος και Παναθηναϊκός
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ