ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί της μαφιόζικης ενέργειας"

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί της μαφιόζικης ενέργειας"

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την εμπρηστική ενέργεια στην οικία του Γιώργου Μπίκα, καταδικάζοντας το περιστατικό και ζητώντας να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες.

Ο εμπρησμός στην οικία του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας το συμβάν και ζητώντας να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες.

Παράλληλα, τονίζει πως -σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια- το ελληνικό ποδόσφαιρο οφείλει να καλύψει εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση των ζημιών.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την μαφιόζικη εμπρηστική ενέργεια στην οικία του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική.

Αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας να βρει τους δράστες και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της μαφιόζικης ενέργειας και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά. Αποτελεί επίσης υποχρέωση του ελληνικού ποδοσφαίρου εφόσον αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, να καλύψει εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση των ζημιών.

Η ανωτέρω πρόταση θα υποβληθεί επίσημα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό στο διοικητικό συμβούλιο της SuperLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα
ΕΠΟ: "Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα"
Καραπαπάς: "Να μας σφυρίζει σε όλα τα παιχνίδια ο Σιδηρόπουλος"
Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ η Κυβέρνηση
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία"
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος αυτής της πράξης"
ΠΑΕ Πανιώνιος: "Καταδικαστέα ενέργεια με στόχο την αναβολή του πρωταθλήματος"
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ