ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Με εντολή της αστυνομίας οι Ολυμπιακοί στο γήπεδο"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και ότι μπήκαν στο γήπεδο κατ' εντολή της αστυνομίας.

Μια ημέρα μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την παρουσία των φιλάθλων των Πειραιωτών στο Περιστέρι και ότι μπήκαν στο γήπεδο κατ' εντολή της αστυνομίας. Ταυτόχρονα, τονίστηκε πως υποδείχθηκε οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρόμητου στη Θύρα 2 να μεταφερθούν στη Θύρα 4 λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

«Με δεδομένη την απόφαση στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακος να παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων (1), η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού (που προμηθεύτηκαν μεμονωμένα εισιτήρια) στη Θύρα 2, έγινε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ της Αστυνομίας!

Ταυτόχρονα μας υποδείχθηκε, οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρόμητου στη Θύρα 2 να μεταφερθούν στη Θύρα 4 λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν!.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η αγορά εισιτηρίου γίνεται μεμονωμένα προς όλους τους φιλάθλους με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ