ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Κλειστή η θύρα 1"

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Κλειστή η θύρα 1"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να κλείσει τη θύρα 1 μέχρι το τέλος της σεζόν, που υποδέχεται τους φιλοξενούμενους θεατές και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς οπαδούς στον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Παρά την αρχική συμφωνία για την παρουσία 1.000 οπαδών του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, τελικά η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να μην την επιτρέψει. Μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, που επισύρουν τον κίνδυνο βαριάς ποινής, η διοίκηση αποφάσισε να κλείσει τη θύρα 1 μέχρι το τέλος της σεζόν. Κατά συνέπεια, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τους οπαδούς του στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ το ίδιο θα ισχύσει για όποια ομάδα αγωνιστεί στο Περιστέρι από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόφαση της να παραμείνει κλειστή η Θύρα 1 του γηπέδου Περιστερίου μέχρι την ολοκλήρωση των εντός έδρας υποχρεώσεων της ομάδας μας για την περίοδο 2015-16.

Η πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (19.30) θα γίνει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ (ΤΡΙΤΗ): Από το εκδοτήριο της Θύρας 4 από τις 15.00 μέχρι τις 20.00

ΑΥΡΙΟ (ΤΕΤΑΡΤΗ): Από τα εκδοτήρια στις Θύρες 2, 4 και 7 από τις 10.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Ο κάτοχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ δικαιούται μέχρι και (2) εισιτήρια, προσκομίζοντας τον αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας και τον αριθμό ΑΚΜΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας φίλαθλοι της ομάδας μας παρακαλείσθε να προσέλθετε έγκαιρα για την αγορά εισιτηρίου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ