ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ Ατρόμητος: ''Ένας ανεπαρκέστατος διαιτητής''

ΠΑΕ Ατρόμητος: ''Ένας ανεπαρκέστατος διαιτητής''
Ζαχαριάδης, Ιγκλέσιας, Κατσουράνης INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, αναφέροντας μεταξύ άλλων: ''Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν. Ένας ανεπαρκέστατος διαιτητής''.

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Ατρόμητος λίγες ώρες μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Περιστεριώτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία άφησαν αιχμές κατά του διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, αναλύοντας τις περιπτώσεις στις οποίες σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αδικήθηκαν.

Η ανακοίνωση: ''Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν!. Ένας ανεπαρκέστατος διαιτητής αδίκησε σήμερα κατάφωρα την ομάδα μας με τις αποφάσεις του στον αγώνα:

Α) Δεν είδε τον ορισμό της κόκκινης κάρτας στο αντιαθλητικό χτύπημα του Σανκαρέ πάνω στον Γκαρσία και τον τιμώρησε μόνο με κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, λίγο αργότερα άφησε τη φάση να εξελιχθεί σε φράγμα του Σανκαρέ στον Ναπολεόνι γιατί άμα έδινε το φαουλ θα έπρεπε να του δώσει και τη δεύτερη κίτρινη.

Β) Δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουρμπέλη για κλάδεμα από πίσω στον Ούμπιντες.

Γ) Δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπαράλες που πάτησε τον πεσμένο στο έδαφος Λαζαρίδη.

Δ) Παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Φυτανίδη που συμπλήρωσε δέκα σε μαρκάρισμα που δεν τη δικαιολογούσε.

Ε) Δεν είδε στις καθυστερήσεις το καταφανέστατο πέναλτι του Μουνάφο πάνω στον Ναπολεόνι.

ΣΤ) Δεν μέτρησε σωστά τον χρόνο των καθυστερήσεων και έδωσε μόλις τρία λεπτά, σε ένα παιχνίδι με έξι αλλαγές, τρεις τουλάχιστον διακοπές λόγω τραυματισμών και μια διακοπή για αποβολή σε παράγοντα του Αστέρα που ήταν τουλάχιστον ένα λεπτό μέχρι εκείνος να αποχωρήσει.

Κύριοι της ΚΕΔ και κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ θωρακίστε την ισονομία και διασφαλίστε το 50 – 50 % για όλες τις ομάδες όπως έχετε την υποχρέωση!''.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ