ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ουμπίντες: ''Είναι ντροπή...''

Ουμπίντες: ''Είναι ντροπή...''
Ουμπίντες INTIME SPORTS

Ο Χαβιέ Ουμπίντες χαρακτήρισε ντροπή όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε ότι η αναβολή είναι σωστή απόφαση.

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έδωσε ο Χαβιέ Ουμπίντες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα ''diariopanorama'': ' 'Μετά από όσα έγιναν, η απόφαση για αναβολή είναι νομίζω σωστή. Είναι ντροπή όσα έγιναν. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις αντιδράσεις. Εδώ οι οπαδοί είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο, το ζουν με τον ίδιο ενθουσιασμό που δείχνουν και οι Αργεντίνοι, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν αυτά''.

Κατέληξε λέγοντας: ''Αυτή η άσχημη εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι το χειρότερο. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα, με καταπληκτικούς ανθρώπους. Περιμένω να διορθωθούν όλα αυτά για το καλό του ποδοσφαίρου. Όλοι επηρεαζόμαστε. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που πρέπει να το σεβαστούμε. Είναι η τρίτη φορά που σταματάμε...''.

* Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/2) η προπόνηση των ποδοσφαιριστών. Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Ναπολεόνι που έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

* Πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα με τον Αστέρα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και κατέθεσε αίτημα για την παρουσία φιλάθλων μας που έγινε αποδεκτό. Έτσι την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει εκδοτήριο στη Θύρα 4 του γηπέδου «Θ. Κλοκοτρώνης». Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ