ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ουμπίδες: "Ούτε εγώ κατάλαβα αν το ήθελα"

Ουμπίδες: "Ούτε εγώ κατάλαβα αν το ήθελα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χαβιέρ Ουμπίδες, σκόρερ της ισοφάρισης για τον Ατρόμητο στο ματς με την ΑΕΚ, υποστήριξε πως ούτε ο ίδιος έχει καταλάβει αν ήθελε να σκοράρει ή να βγάλει σέντρα.

Αφοπλιστική ήταν η απάντηση του Χαβιέρ Ουμπίδες στο αν ήθελε να σκοράρει με τον τρόπο που το έκανε στο ματς με την ΑΕΚ για την ισοφάριση του Ατρόμητου. Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως ούτε αυτός κατάλαβε τι ακριβώς έγινε και τι ήθελε.

Ο Ουμπίδες μίλησε και για τις βοήθειες που πήρε η ομάδα του από τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο αλλά και για την έλευση του Γιώργου Κορακάκη στην ομάδα του Περιστερίου.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Ούτε εγώ κατάλαβα αν το ήθελα ή όχι αλλά σημασία έχει πως η μπάλα πήγε μέσα και πήραμε την ισοπαλία. Μου αρέσει να δοκιμάζω από μακριά, ήταν ένα καλό ματς. Ήταν δύσκολα στην αρχή γιατί δεχθήκαμε γκολ νωρίς από ένα δικό μου λάθος γιατί γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος το πιστέψαμε πολύ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο μπορέσαμε να σκοράρουμε και αυτό είναι καλό γιατί το πιστέψαμε.

Αυτό είναι καλό για την ψυχολογία μας γιατί ανεβαίνουμε. Σήμερα βοήθησε τόσο ο Μπρίτο όσο και ο Λημνιός που ήρθαν απ’ τον πάγκο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Όταν ήρθε ο Κος Κορακάκης πήραμε κάποια αποτελέσματα, παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά όμως γιατί έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πεντάδα.

Στεναχωρήθηκα πολύ για το λάθος που έκανα στην αρχή, όμως το πιστέψαμε στη συνέχεια και τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ