ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ουάρντα, ο τρίτος δανεικός του Ατρόμητου από τον ΠΑΟΚ

Ουάρντα, ο τρίτος δανεικός του Ατρόμητου από τον ΠΑΟΚ
Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα είναι και επισήμως παίκτης του Ατρόμητου. Ο Αιγύπτιος υπέγραψε για 1 χρόνο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Έγινε ο τρίτος που παίρνει το δρόμο Τούμπα - Περιστέρι, καθώς είχαν προηγηθεί Χατζηϊσαΐας - Γιαννούλης.

Η 13η προσθήκη του Ατρόμητου σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που είχε συμφωνήσει να πάει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Φεϊρένσε, είδε το deal με τους Πορτογάλους να "ναυαγεί", με αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες να συμφωνήσουν με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μάλιστα, ο 24χρονος είναι ο τρίτος παίκτης που θα αγωνιστεί στους "κυανόλευκους" ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αφού είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Χατζηϊσαΐας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε τη φανέλα με το Νο10 και τέθηκε στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι.

Η ανακοίνωση: "Όταν η φινέτσα και η ποδοσφαιρική κομψότητα συναντούν το πάθος και τη δημιουργία! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αμρ Ουάρντα (Amr Warda) και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» της ομάδας μας. Γεννημένος στην πόλη που ίδρυσε το 331πχ ο Μέγας Αλέξανδρος και της έδωσε το όνομα του ( Αλεξάνδρεια) στις 17 Σεπτεμβρίου 1993, ο Ουάρντα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σπόρτινγκ Αλεξάνδρειας και μετέπειτα στην Αλ Αχλί Καϊρου.

Τον Ιανουάριο του 2015 μεταπήδησε στην Αλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρειας και τον Ιούνιο του ίδιου έτους ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Αγωνίστηκε 1,5 χρόνο στην ομάδα του Αγρινίου (39 συμμετοχές – 9 γκολ) και τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ (10 συμμετοχές – 2 γκολ). Είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας του".

Ουάρντα, ο τρίτος δανεικός του Ατρόμητου από τον ΠΑΟΚ
Ουάρντα

ΟΥΑΡΝΤΑ: "ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ TOP-5 O ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ"

Την Τρίτη (29/8) ο Ουάρντα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους δηλώνοντας τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο, ένα από τα πιο οργανωμένα και μεγάλα club της Ελλάδας.

Γνωρίζω τα πάντα για τη ομάδα, διαθέτει ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο που παρέχει στους παίκτες του υψηλά στάνταρ από πλευράς συνθηκών. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου για να επιστρέψει στο top 5 του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα μέσα από τις εμφανίσεις μου στον Ατρόμητο θέλω διακαώς να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018".

Η ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΥΑΡΝΤΑ:

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
2015-2016 Παναιτωλικός Super League 27 (5 γκολ)
2016-2017 (1) Παναιτωλικός Super League 12 (4 γκολ)
2016-2017 (2) ΠΑΟΚ Super League 10 (2 γκολ)

Ο Ατρόμητος σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχει αποκτήσει και τους εξής: Γιώργο Μανούσο, Αντόνιο Ζούνιορ, Δημήτρη Χατζηισαΐα, Δημήτρη Γιαννούλη, Εμάνουελ Μενσά, Αριστοτέλη Καρασαλίδη, Θοδωρή Βασιλακάκη, Μάντσον Ενρίκε, Νίκολα Μίρκοβιτς, Άζερ Μπουσουλάτζιτς, Σπύρο Ρισβάνη και Τζουάν Οριόλ.

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ