ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ουάρντα: "Είχα προτάσεις, αλλά δεν επιστρέφω στην Αίγυπτο"

Egypt's Amr Warda scores his penalty during a penalty shoot out at the end of the African Cup of Nations semifinal soccer match between Burkina Faso and Egypt at the Stade de l'Amitie, in Libreville, Gabon, Wednesday, Feb. 1, 2017. Egypt defeated Burkins Faso 4-3 in a penalty shoot out after the game ended tied 1-1. (AP Photo/Sunday Alamba)
Ουάρντα (AP Photo/Sunday Alamba) AP

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για τις κρούσεις που δέχθηκε από Αλ Αχλί και Ζάμαλεκ, αλλά ξεκαθάρισε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ευρώπη και τόνισε ότι θα αποφασίσει μετά το Μουντιάλ 2018.

Σε τηλεοπτική εκπομπή της Αιγύπτου μίλησε ο Αμρ Ουάρντα και αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα που αφορούν το μέλλον, αλλά και τις κρούσεις που δέχθηκε για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

"Τον Γενάρη δέχθηκα προτάσεις από την Αλ Αχλί και την Ζάμαλεκ αλλά τις απέρριψα γιατί δεν θέλω να επιστρέψω στην Αίγυπτο. Το μέλλον μου είναι στην Ευρώπη.

Είμαι παιδί της Αλ Αχλί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να επιστρέψω. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να τελειώσω τις υποχρεώσεις μου με τον Ατρόμητο και να αγωνιστώ στο Μουντιάλ με την Εθνική Αιγύπτου. Μετά το Μουντιάλ, θα αποφασίσω για το μέλλον μου…", υποστήριξε ο Αιγύπτιος εξτρέμ, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Photo credits: AP Photo/Sunday Alamba

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ