ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Ούτε ο Κασναφέρης δεν θα έδινε τέτοιο πέναλτι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κατώνης, απάντησε στις διαμαρτυρίες του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου με αναφορά στον τιμ μάνατζερ της ομάδας της Θράκης, Γιώργο Κασναφέρη.

Παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τη Ξάνθη έχουν τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι. Αρχικά, ο τεχνικός της ομάδας της Θράκης, Ραζβάν Λουτσέσκου, υποστήριξε ότι η διαιτησία δε σέβεται τη Ξάνθη στα παιχνίδια με τις ομάδες της Αθήνας ζητώντας και δεύτερο πέναλτι - πέρα από αυτό του Γιουνές - και κρίνοντας ως λανθασμένη την αποβολή του Καρασαλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κατώνης, απάντησε στις διαμαρτυρίες του Ρουμάνου προπονητή, υποστηρίζοντας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι το πέναλτι που υπέδειξε ο Τάσος Παπαπέτρου στη φάση με τον Γιουνές και τον Γκορμπούνοβ δεν θα το υπεδείκνυε ούτε ο Γιώργος Κασναφέρης, νυν τιμ μάνατζερ των "ακριτών".

"Κύριε Λουτσέσκου που αδικήθηκες; Ισοφάρισες με πέναλτι που ούτε ο κύριος Κασναφέρης δεν θα το έδινε! Θα πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου γιατί είσαι προπονητής μιας σοβαρής ομάδας και δεν πρέπει να προκαλείς με την συμπεριφορά σου!", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Παύλου Κατώνη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ