ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οπαδοί Ατρόμητου στους παίκτες: "Μας τρελάνατε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports / ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Επίσκεψη 150 οργανωμένων οπαδών του Ατρόμητου στο Μαζαράκη για να "ντοπάρουν" τους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. "Μας τρελάνατε και θέλουμε να κάνετε την υπέρβαση" τους είπαν. Η αποστολή.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στη Super Leagueο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από τις σπουδαίες νίκες επί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ και ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (11/12, 19.30) στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο του Περιστερίου, περίπου 150 οπαδοί έδωσαν το π[αρών στο Μαζαράκη.

Μίλησαν με τους παίκτες τους τόνωσαν το ηθικό, τους ευχαρίστησαν για τις τελευταίες εμφανίσεις και τους ζήτησαν ανάλογη συνέχεια. Τους είπαν: " Συγχαρητήρια για τις μεγάλες νίκες που κάνατε με ΠΑΟΚ και Λάρισα. Μας τρελάνατε και θέλουμε και αύριο να κάνετε την υπέρβαση. Μπορεί να μην είμαστε στο γήπεδο αλλά θα είμαστε κοντά σας με τον τρόπο μας.

Μας έχετε κάνει περήφανους και να συνεχίσετε το ίδιο δυνατά. Ξέρουμε ότι κάποιες ομάδες είναι του κατεστημένου, αλλά αύριο είναι η ευκαιρία να ανέβουμε επίπεδο όλοι. Και εμείς και εσείς. Δεν μπορούμε να δούμε την ομάδα μας εδώ και επτά αγώνες, μία με τις διακοπές, μία με την τιμωρία που μας επιβλήθηκε τώρα, η οποία είναι άδικη τελείως. Θέλουμε αύριο να παίξετε για τον κόσμο του Περιστερίου, του Ατρομήτου έτσι ώστε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση και να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι.

Να ξέρετε ότι με τις επιτυχίες ανεβάζετε τον σύλλογο διαρκώς επίπεδο και όλος αυτός ο πόλεμος που γίνεται από τα Μέσα δείχνει ότι κάτι καλό έχει γίνει και θα συνεχίσει να γίνεται. Σας ευχαριστούμε πολύ, συνεχίστε έτσι".

Η 19άδα με Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Κορακάκης πήρε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό 19 παίκτες. Την αποστολή αποτελούν οι εξής: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Μπαστακός, Τόνσο.

Οι παίκτες που δεν μετέχουν στην αποστολή (Γροντής, Θεοδωράκης, Νάτσος, Βασιλείου, Γκουγκούδης, Ντιγκινί) θα κάνουν αύριο προπόνηση με τον γυμναστή Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ