ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλοι στην διάθεση του Γρηγορίου στον Ατρόμητο

Όλοι στην διάθεση του Γρηγορίου στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κυριακή την Ξάνθη και ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε την ομάδα του να ολοκληρώνει την προετοιμασία της χωρίς επιπλέον προβλήματα.

Με μια αλλαγή στην 20άδα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά πριν την διακοπή θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος την Ξάνθη. Συγκεκριμένα ο Λημνιός έμεινε εκτός και τη θέση του πήρε ο Μπαστακός.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι και αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Περιστερίου. Το ευχάριστο για τον Γρηγορίου είναι πως δεν αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα πλην αυτό του Έμποου καθώς όσοι παίκτες στις αρχές της εβδομάδες δεν ήταν στη διάθεση του πλέον προπονούνται κανονικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την αποστολή του αγώνα με τη Ξάνθη ανακοίνωσε ο προπονητής μας Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Μπαστακός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μ.Στόιτσεφ.

Ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ προπονήθηκε το πρωί (υπό την επίβλεψη των γυμναστών Ρούσση, Τσουκαλά) αλλά και το απόγευμα. Αύριο θα προπονηθεί πριν τον αγώνα μαζί με τους εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ