ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλοι στην διάθεση του Δέλλα για τον "τελικό" με Καλλονή

Όλοι στην διάθεση του Δέλλα για τον "τελικό" με Καλλονή
INTIME SPORTS

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του είναι ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει του αγώνα που έρχεται την Κυριακή με την Καλλονή.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Κυριακή την Καλλονή σε ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός για την ομάδα του Τραϊνού Δέλλα με την ομάδα του Περιστερίου να ψάχνει την πρώτη της νίκη με τον νεαρό τεχνικό στον πάγκο και φυσικά κόντρα σε μια ομάδα που τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει τους ίδιους στόχους με τον σύλλογο του Περιστερίου. Οπότε η νίκη για τον Ατρόμητο θα είχε διπλή σημασία.

Το καλό για τον νεαρό τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για αυτό το κρίσιμο ματς ενώ εξέτισε την τιμωρία του και ο Κιβρακίδης που δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή στο γήπεδο Περιστερίου. Η προπόνηση έγινε στο δεύτερο γήπεδο του αθλητικού κέντρου καθώς το κεντρικό γήπεδο έκλεισε επειδή πραγματοποιήθηκε η σπορά της χειμερινής ποικιλίας χλοοτάπητα. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αύριο οι παίκτες θα προπονηθούν στο ιδιόκτητο γήπεδο στον Ασπρόπυργο στο οποίο έγινε ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα".

Δοκιμάζει τον Φιορέτο

Ο Ατρόμητος θα ψάξει την μεταγραφική του ενίσχυση τον Ιανουάριο αλλά προς το παρών δοκιμάζει έναν φέρελπι Ελληνοσουηδό. Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Φιορέτο ο οποίος είναι 20χρονών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ο 20χρονος άνηκε στην Χέλσιμποργκ και αγωνιζόταν στην 2η ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ