ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλοι μέσα πλην Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Όλοι μέσα πλην Ντιγκινί στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ηρακλή θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Κορακάκη να μην έχει κάποιο νέο πρόβλημα πλην απ΄αυτό του Ντιγκινί ο οποίος αναμένεται το επόμενο δεκαπενθήμερο να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Ο νεαρός τεχνικός μετά το πέρας της προπόνησης ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για το σπουδαίο ματς του Σαββάτου στο οποίο συμπεριέλαβε όσους είχε μαζί του και στη Θεσσαλονίκη στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Ενώ σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου επανέφερε τους Λαζαρίδη, Στόιτσεφ που είχε αφήσει εκτός. Φυσικά στόχος της ομάδας του Ατρόμητου είναι να συνεχίσει το σερί που έχει χτίσει με θετικά αποτελέσματα στα τελευταία τέσσερα ματς και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Tην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Περιστερίου (19.30) ανακοίνωσε ο προπονητής μας Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Γκουγκούδης Στόιτσεφ.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν φίλαθλοι της ομάδας μας οι οποίοι εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής (Θεοδωράκης, Μπαστακός, Ντιγκινί, Γροντής) θα προπονηθούν αύριο το πρωί με τον γυμναστή Μπογατσιώτη. Ο Νάτσος θα παίξει με την Κ20.

*Για το πρωτάθλημα τηςSuperLeagueο Ατρόμητος Κ20 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Ρουφ (11.30). Επίσης, αύριο ο Ατρόμητος Κ17 θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά στο γήπεδο Ηφαίστου (10.00)".

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ