ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλα για όλα με ΑΪΚ ο Ατρόμητος

Όλα για όλα με ΑΪΚ ο Ατρόμητος
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Πάνοπλος ο Ατρόμητος ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (6/8, 21.00) με την ΑΪΚ. Ευχαρίστησε και προειδοποίησε τον κόσμο της η ΠΑΕ. Καθυστέρηση στην άφιξη των Σουηδών, όλα ανοιχτά με Στόιτσεφ.

Στην πολύ ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με τραυματισμό παίκτη του βρίσκεται ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Αθηναίος τεχνικός είδε την προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα και έτσι άπαντες είναι διαθέσιμοι. Ακόμα και ο Πίτου Γκαρσία που είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι "κυανόλευκοι" με... όπλο το 3-1 στη Στοκχόλμη έχουν το πάνω χέρι και θα πρέπει στην έδρα τους να επιδείξουν σοβαρότητα και προσοχή, προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΑΪΚ και να προκριθούν στα play off του Europa League.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Γρηγορίου δεν θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της Στοκχόλμης. Ο Γκορμπούνοφ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιά στην άμυνα ο Κιβρακίδης, αριστερά ο Μπίτολο και στο κέντρο της άμυνας οι Λαζαρίδης - Φυτανόιδης.

Η μεσαία γραμμή θα απαρτίζεται από Γοδόι, Ουσέρο και Πίτου, ενώ η γραμμή κρούσης από τους Ναπολεόνι, Ουμπίντες και Μαρσελίνιο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι εξής παίκτες: Μπάρκας, Κούρος, Θεολόγου, Νάτσος, Λημνιός, Μπάλλας, Έμποου, Μπρίτο, Λε Ταλέκ και Μπαστακός.

Όλα για όλα με ΑΪΚ ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Σημειώνεται ότι την προπόνηση του Ατρόμητου παρακολούθησε την Τετάρτη (5/8) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (6/8, 21.00).

Ευχαριστίες και προειδοποίηση

H ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαρίστησε τον κόσμο της με ανακοίνωση για τη μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων, όμως παράλληλα έσπευσε να τους προειδοποιήσει να μην προβούν σε ενέργειες που ενδεχομένως να έχουν ως συνέπεια την τιμωρία των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά: " H ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ευχαριστεί τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν με τόσο «ζεστό» τρόπο στην προπώληση των εισιτηρίων. Το γήπεδο Περιστερίου φιλοξενεί αύριο ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας και πρέπει να κυριαρχεί το πάθος για τον Ατρόμητο αλλά και η φίλαθλη ατμόσφαιρα αφού χιλιάδες μάτια εντός κι εκτός των συνόρων θα είναι «πάνω» μας! Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο αφενός για να δημιουργηθεί από νωρίς ένα θερμό κλίμα υποστήριξης κι αφετέρου για να διευκολυνθεί η ομαλή ροή εισόδου στο γήπεδο που θα αποτρέψει τις όποιες καθυστερήσεις.

Όλα για όλα με ΑΪΚ ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Oι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19.00. Είναι απαραίτητο επίσης να επιδείξουμε κόσμια συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα γιατί η ΟΥΕΦΑ είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα ρατσισμού, καπνογόνων, κροτίδων και μηνυμάτων που επισύρουν βαριές ποινές σε κάθε σωματείο. Όλοι λοιπόν νωρίς στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας σε αυτό το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της!".

Άργησαν να φτάσουν Ελλάδα οι Σουηδοί

Όλα για όλα με ΑΪΚ ο Ατρόμητος

Η τετράωρη στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα προκάλεσε πολλά προβήματα στους επιβάτες. Η στάση εργασίας των ελεγκτών ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και έληξε στις 6 το απόγευμα. Από αυτό επηρεάστηκαν και οι Σουηδοί, που καθυστέρησαν να φτάσουν στο "Ελ. Βενιζέλος". Είναι αξιοσημείωτο ότι η προπόνησή τους την Τετάρτη (5/8) ξεκίνησε σχεδόν στις 22.00!

Προηγήθηκε η συνέντευξη τύπου από τον προπονητή της ΑΙΚΑνδρέας Αλμ και τον αρχηγό Νίσε Γιόχανσον που είπαν τα εξής:

Όλα για όλα με ΑΪΚ ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

ΑΛΜ: " Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Περάσαμε ένα δύσκολο χειμώνα στην Σουηδία που θα αντισταθμιστεί με τη ζέστη εδώ στην Ελλάδα".

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: " Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε 3-1 στο πρώτο ματς αλλά ήρθαμε εδώ για να βάλουμε τρία γκολ με στόχο να προκριθούμε".

Όλα για όλα με ΑΪΚ ο Ατρόμητος
Όλα για όλα με ΑΪΚ ο Ατρόμητος

Το "παλεύει" για Στόιτσεφ ο Ατρόμητος

Ανοιχτή παραμένει για τον Ατρόμητο η μεταγραφή του Μίλος Στόιτσεφ. Ο Μαυροβούνιος είναι ο παίκτης που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η ομάδα του Περιστερίου και οι συζητήσεις με τη Σαράγεβο, την ομάδα στην νοποία ανήκει ο 28χρονος, συνεχίζονται.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ