ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Βέλγιο και Σταντάρ Λιέγης για Σα Πίντο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Σα Πίντο EUROKINISSI SPORTS

Ανατροπή στον Ατρόμητο, στο θέμα του προπονητή, καθώς ο Σα Πίντο δέχτηκε πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης και θα αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου. Ανακοινώθηκε ήδη από τους Βέλγους.

Ο Σα Πίντο μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες να υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο για την επόμενη σεζόν αλλά τελικά δεν θα προπονήσει την ομάδα του Περιστερίου.

Πριν από λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης, ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί και την αποδέχτηκε.

Ο σύλλογος από το Βέλγιο χτύπησε και επίσημα την πόρτα του Ατρόμητου καθώς είχε συμβόλαιο στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποχώρησης για ομάδα του εξωτερικού. Ο Σα Πίντο βρίσκεται στην Ελλάδα από το Σάββατο προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις, να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δυο συλλόγους και να ανακοινωθεί εν συνεχεία και επίσημα από την Σταντάρ Λιέγης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ

Ο σύλλογος του Βελγίου όμως έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον 44χρονο τεχνικό και γνωρίζοντας φυσικά ότι η ρήτρα είναι αρκετά χαμηλή και θα την καταβάλει τις προσεχή ώρες ανακοίνωσε ήδη την συμφωνία της με τον Σα Πίντο και τον καλωσόρισε στον σύλλογο.

Οι Βέλγοι εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία τους με τον Πορτογάλο προπονητή στην οποία σημειώνουν ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας πρώην παίκτης του συλλόγου θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Βέλγιο και Σταντάρ Λιέγης για Σα Πίντο

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Φυσικά η εξέλιξη αυτή φέρνει προ απροόπτου τους ανθρώπους του Ατρόμητου, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας καθώς καλούνται να βρουν τον διάδοχο του.

Μάλιστα οι εξελίξεις έτρεξαν τα τελευταία 24ώρα και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι την Πέμπτη οι δυο πλευρές μιλούσαν για τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα του Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ