ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Ο Μπάλλας δεν έκλαιγε γιατί αποδέχθηκε το πέναλτι"

"Ο Μπάλλας δεν έκλαιγε γιατί αποδέχθηκε το πέναλτι"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ατρόμητου, Παύλος Κατώνης έδωσε διαφορετική εκδοχή για το κλάμα του Μπάλλα στη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τον Ατρόμητο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο νεαρός αμυντικός μέσος ξέσπασε σε λυγμούς, κίνηση που ερμηνεύτηκε ως αποδοχή του πέναλτι.

Ενώ και την ώρα του πέναλτι, ο Δημούτσος τον ρώτησε εάν βρήκε η μπάλα στο χέρι του. Η κίνηση του Μπάλλα να πιάσει το κεφάλι του, θεωρήθηκε ως παραδοχή της παράβασης. Ωστόσο σήμερα με δηλώσεις του στον Sentra 103,3 fm, Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ατρόμητου, Παύλος Κατώνης έδωσε διαφορετική εκδοχή.

"Το κλάμα του Παναγιώτη (σ.σ. Μπάλλα) δεν είναι κλάμα αποδοχής, ενώ επίσης ουδέποτε είπε σε συμπαίκτη του (σ.σ. τον Ελίνι Δημούτσο) ότι είναι πέναλτι, όπως γράφτηκε. Πρόκειται για το κλάμα ενός παιδιού - που είναι από τα 14 του χρόνια στην ομάδα – για τη συμμετοχή σε μία φάση που στάθηκε η αιτία του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω δεν είναι κλάμα αποδοχής του πέναλτι. Είχε τύψεις για τη φάση του πέναλτι, όχι γιατί έγινε αλλά διότι ήταν η αφορμή. Πρέπει να το πιστέψετε. Μου μίλησε μέσα από την καρδιά του".

Παράλληλα σημείωσε ότι ''η σωστή συμπεριφορά των παικτών μας απέναντι στο διαιτητή δεν σημαίνει ότι αποδέχτηκαν το πέναλτι. Υπάρχει πρωτάθλημα και υπήρχε ο κίνδυνος να φάμε κάρτες''.

Τέλος, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, έκανε λόγο για ''εύκολο πέναλτι'' και όχι για ανύπαρκτο. "Ο πρόεδρος της ομάδας δεν μεμψιμοιρεί. Οποιαδήποτε διαμαρτυρία την κάνει στα αρμόδια όργανα. Το χειρίζεται ο ίδιος και αύριο (σ.σ. 14/2) θα απευθυνθεί στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ", αποκάλυψε ο Παύλος Κατώνης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ