ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο "πεναλτάκιας" της Εθνικής Παίδων και η Φιορεντίνα

Ο "πεναλτάκιας" της Εθνικής Παίδων και η Φιορεντίνα
Μανδάς

Ο Χρήστος Μανδάς είναι ο γκολκίπερ της Εθνικής Παίδων και του Ατρόμητου, που πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση του 18ου τουρνουά Aegean Cup με την απόκρουση δύο πέναλτι. Διαβάστε για τον 16χρονο κίπερ και για το φλερτ με τη Φιορεντίνα.

Το περασμένο Σάββατο (21/1) η Εθνική μας ομάδα των Παίδων νίκησε στον τελικό του 18ου τουρνουά Aegean Cup 2017 τη διοργανώτρια Τουρκία, με 5-4 στα πέναλτι (στο 0-0 η κανονική διάρκεια). Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, που έγινε στο Κουσάντασι, ήταν ο Χρήστος Μανδάς (αριστερά στη φωτ.), ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι και χάρισε το τρόπαιο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Πρόκειται για τον 16χρονο τερματοφύλακα του Ατρόμητου Κ17, ο οποίος τον είχε αποκτήσει από τον Αετό Κορυδαλλού. Ο ύψους 1.85 γκολκίπερ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε στην κατάκτηση της διοργάνωσης. Ο νεαρός κίπερ είχε συμμετάσχει τον περασμένο Δεκέμβριο στις προπονήσεις της Φιορεντίνα, η οποία νωρίτερα είχε κάνει δύο επισκέψεις στα μέρη μας για να τον δει από κοντά.

Ο "πεναλτάκιας" της Εθνικής Παίδων και η Φιορεντίνα

Ο άνθρωπος του οποίου εισήγηση ήταν ο Μανδάς, είναι ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Φλωρεντίας, Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος είχε περάσει και από τον Παναθηναϊκό κατά το παρελθόν. Ο ελπιδοφόρος τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 17/09/2001 και έχει θέση βασικού στην ομάδα Εφήβων των Περιστεριωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κούπα μέσα στην Τουρκία για την Εθνική Παίδων
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ