ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Λουκάς Καραδήμος στον Ατρόμητο

Ο Λουκάς Καραδήμος στον Ατρόμητο
Καραδήμος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στη θέση του βοηθού προπονητή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. "Είναι ένα μεγάλο club. Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε" ανέφερε ο 42χρονος.

Ο Λουκάς Καραδήμος επέστρεψε στον Ατρόμητο. Ο 42χρονος, ο οποίος είχε περάσει ως παίκτης το 2005-2006 από την ομάδα του Περιστερίου, ανέλαβε το πόστο του βοηθού προπονητή. Μαζί με τον Γιώργο Κορακάκη θα επιδιώξουν να επαναφέρουν τους "κυανόλευκους" στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Καραδήμος ως παίκτης αγωνίστηκε στην Καλλιθέα από το 1993 μέχρι το 1998, αλλά και από το 2007 μέχρι το 2011. Πέρασε ακόμα από Καβάλα (1998-1999), ΠΑΟΚ (1999-2005), Κέρκυρα (2006-2007) και Πεύκη (2011-2012). Ως προπονητής, ήταν πέρυσι με την Καλλιθέα στη Football League (9 νίκες, 5 ισοπαλίες, 9 ήττες), ενώ στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας είχε μείνει και το 2010-2011 σε 9 ματς.

Το 2012-2013 κοούτσαρε σε ένα ματς την Καλλονή, στην οποία είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στη θέση του βοηθού προπονητή. Ο Λουκάς Καραδήμος αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια (2005-2006) πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές ( 1 γκολ στην εκτός έδρας νίκη στην Καλλιθέα με 2-1) ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ως Α’ προπονητής στην ΠΑΕ Καλλιθέα.

Ο Λουκάς Καραδήμος θα παρουσιαστεί αύριο στους ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα αναλάβει τα καθήκοντα του. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η στελέχωση του, υπό τον προπονητή μας Γιώργο Κορακάκη, τεχνικού επιτελείου με την πρόσληψη ενός γυμναστή αποκατάστασης και ενός αναλυτή αγώνων. Γυμναστής της ομάδας παραμένει ο Σωτήρης Ρούσσης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Σλόμπονταν Σούιτσα".

Καραδήμος: "Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε"

Ο Λουκάς Καραδήμος υποστήριξε από τη μεριά του: "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και βέβαια τον Γιώργο Κορακάκη για την τιμή που μου κάνουν να επιστρέψω στον Ατρόμητο από ένα άλλο πόστο. Ο Ατρόμητος είναι ένα μεγάλο club και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για να τον οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ