ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Καπράλος έφυγε από τον Ατρόμητο

Ο Καπράλος έφυγε από τον Ατρόμητο
Καπράλος

Έπειτα από πολυετή συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος, ο Πέτρος Καπράλος αποχώρησε από την ομάδα του Περιστερίου. Ο επί σειρά ετών γιατρός των "κυανόλευκων" δεν συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η αποχαρετηστήρια δήλωσή του. Η προπόνηση της Τρίτης (10/11).

Ύστερα από δέκα χρόνια συνεργασίας, ο Πέτρος Καπράλος δεν συνεχίζει στον Ατρόμητο. Ο γιατρός των Περιστεριωτών έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα μετά το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και με δήλωσή του στο facebook ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε.

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά το ορθοπαιδικό/χειρουργό Πέτρο Καπράλο για την πολυετή συνεργασία! O Πέτρος Καπράλος εργάστηκε στην ομάδα μας με συνέπεια και επιστημονική κατάρτιση από την πρώτη μέρα της επιστροφής της στην Α’ Εθνική ( Αύγουστος του 2005) με την ιδιότητα του Γιατρού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία" ανέφερε η ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Από την πλευρά του ο Καπράλος ανέφερε: "Eίναι δύσκολο να περιγράψει κανείς δέκα χρόνια άψογης συνεργασίας, όταν μάλιστα σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο έντονες συγκινήσεις. Τι να πρωτοθυμηθώ. Ένας υποβιβασμός, πέντε europa league, δύο τελικοί κυπέλλου ( ο ένας δεν έληξε ποτέ) , μια τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.. Αδρεναλίνη στα ύψη σε ένα μακρύ, μαγευτικό , οικογενειακό ταξίδι. Πείσμα , φιλότιμο και επιμονή ...πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα , ίσως κι αυτά να ήταν το μυστικό μας που επί έτη είχαμε τα καλύτερα στατιστικά για τις πιο γρήγορες εντάξεις μετά από μυϊκούς τραυματισμούς.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα : τους διοικητικούς , τους ποδοσφαιριστές , τους προπονητές , αλλά ειδικότερα την οικογένεια Σπανού για την εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπό μου. Δεν θα μπορούσα να μην αφήσω για το τέλος, τους φυσικοθεραπευτές μου και τον επιστημονικό μου πατέρα.Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου η ομάδα μας να πετύχει ακόμα πιο πολλά. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ , ΓΙΝΕΣΑΙ".

*Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προπόνηση των παικτών της ομάδας μας. Το πρόγραμμα αρχικά είχε ασκήσεις στο γυμναστήριο κι έπειτα φυσική κατάσταση και ασκήσεις πίεσης με τη μπάλα στο γήπεδο. Αποφόρτιση ακολούθησαν για 2η συνεχόμενη μέρα Μπίτολο και Ναπολεόνι. Γυμναστήριο και πισίνα έκανε ο Ούμπιντες ο οποίος από αύριο θα ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στη φυσική κατάσταση. Ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και ατομική προπόνηση ακολούθησε ο Φυτανίδης.

Αύριο και μεθαύριο οι παίκτες θα υποβληθούν (σε δύο γκρουπ) σε αιματολογικές εξετάσεις. Απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Μπάρκας. Το Σάββατο στις 11 το πρωί η επαγγελματική ομάδα θα αντιμετωπίσει σε εκπαιδευτικό διπλό την Κ20 του Ατρόμητου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ