ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Γκορμπούνοφ έμεινε στον Ατρόμητο!

Ο Γκορμπούνοφ έμεινε στον Ατρόμητο!
Γκορμπούνοφ INTIME SPORTS

Ο επόμενος ποδοσφαιριστής του εφετινού Ατρόμητου που επεκτείνει τη συνεργασία του και για την επόμενη σεζόν είναι ο Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο Λευκορώσος γκολκίπερ θα υπερασπίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο την εστία των Περιστεριωτών.

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας για την ενεργοποίηση της ρήτρας στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι και παραμένει κάτοικος δυτικών προαστίων. Εφέτος αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στη Superleague.

Η ανακοίνωση: ''Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο διεθνής Λευκορώστος τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση μας για την ενεργοποίηση της ρήτρας στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι και θα παραμείνει στο αστέρι για έναν ακόμη χρόνο. Η υπογραφή του νέου συμβολαίου έγινε λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Λευκορωσίας για τον επίσημο αγώνα με την Ισπανία στις 14 Ιουνίου (προκριματικά Euro).

Η κλήση του αφορούσε και το φιλικό παιχνίδι με τη Ρωσία στις 7 Ιουνίου αλλά η ΠΟ Λευκορωσίας κατόπιν επιθυμίας και του ιδίου δέχθηκε να ενσωματωθεί μετά την ολοκλήρωση των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος. Στη φετινή σεζόν ο Αντρέι Γκορμπούνοφ κατέγραψε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Έκανε το ντεμπούτο του στις 29 Νοεμβρίου εναντίον της Ξάνθης στο γήπεδο Περιστερίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την σπουδαία καριέρα που έκανε στα γήπεδα της πατρίδας του εν τούτοις η παρθενική του συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο''.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ