ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος χορηγός στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Περιστερίου

Ο Ατρόμητος χορηγός στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Περιστερίου
REPORTER IMAGES

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου βρέθηκε δίπλα στους Περιστεριώτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Οι Άγιες Ημέρες πλησιάζουν και η ΠΑΕ Ατρόμητος για μια ακόμη φορά έδειξε έγκαιρα την κοινωνική της ευαισθησία γνωρίζοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους και χρειάζονται συμπαράσταση!

Για μια ακόμη χρονιά λοιπόν, η ομάδα συμπαρίσταται ως μόνιμος χορηγός στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» και αντιπροσωπεία παικτών βρέθηκε για να προσφέρει αρνιά τα οποία θα μοιραστούν στους άπορους και θα κάνουν το πασχαλινό τους τραπέζι πιο ευχάριστο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Μπάλλας, Κούρος, Γροντής, Στόιτσεφ, Θεολόγου οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για "Καλή Ανάσταση" και τόνισαν την σημασία της αλληλεγγύης και της στήριξης που πρέπει να έχουν σε αυτούς τους «δύσκολους καιρούς» οι ευπαθείς ομάδες της πόλης.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο παραβρέθηκαν εκ μέρους της δημοτικής αρχής η Υπεύθυνη Αντιδήμαρχος Ξένη Κορόγιαννη και ο Αντιδήμαρχος αλλά και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης που μετέφεραν τις ευχαριστίες του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Η προπόνηση

Την Παρασκευή (22/4) στο αθλητικό κέντρο του Μαζαράκη, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ κι εκείνοι που αγωνίστηκαν εναντίον της ΑΕΚ ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους

Ο Κοντοές γυμνάστηκε ατομικά αλλά το Σάββατο (23/4) θα μπει κανονικά. Ατομικό έκανε στην αρχή ο Σουμπίνιο και στην συνέχεια ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα των παικτών που αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ