ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Ο Ατρόμητος θέλει τον Καπίνο"

"Ο Ατρόμητος θέλει τον Καπίνο"

Ο Στέφανος Καπίνο δεν θα μείνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού ο Αϊτόρ Καράνκα ετοιμάζει αλλαγές και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "dailymail.co.uk" που αναδημοσιεύεται από την ιστοσελίδα "hitc.com", ο Έλληνας γκολκίπερ ενδιαφέρει τον Ατρόμητο.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης επιστρέφει στον Ολυμπιακό και ο Ατρόμητος αναζητά βασικό τερματοφύλακα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Καπίνο δεν θα μείνει στην Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Αϊτόρ Καράνκα ετοιμάζεται να κάνει πολλές αλλαγές δεν είναι στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ο διεθνής γκολκίπερ.

Με τον Καπίνο να είναι στη διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού του και όπως αναφέρει η "dailymail.co.uk" και αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα "hitc.com", αν και ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Νότιγχαμ, ίσως δεν μείνει εκεί και επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου ψάχνει έναν τερματοφύλακα, με δεδομένο ότι θα αγωνιστεί και στο Europa League. Γι΄αυτό, λοιπόν, φέρεται να εξετάζεται η περίπτωση του Καπίνο. Όσο για τη Φόρεστ, ο Καράνκα θέλει να κρατήσει τον Ρουμάνο Παντίλιμον, αλλά ο τελευταίος είναι δανεικός από την Γουότφορντ.

AP Photo/Gero Breloer

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ