ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος στον Σύλλογο "Φλόγα"

Ο Ατρόμητος στον Σύλλογο "Φλόγα"
Ατρόμητος

Αντιπροσωπεία του Ατρόμητου βρέθηκε κοντά στα παιδιά και στους γονείς του Συλλόγου "Φλόγα" για να μεταφέρει τις ευχές της για τις Άγιες Ημέρες! (PHOTOS).

Παιδικά χαμόγελα. Άνθρωποι καλοσυνάτοι. Γονείς που ζουν μαζί με τα παιδιά τους από κάθε γωνιά της επαρχίας για όσο διάστημα διαρκέσει η θεραπεία. Μια πραγματική οικογένεια: Η «Φλόγα»! Ο Ατρόμητος βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κοντά στα παιδιά και στους γονείς του Συλλόγου «Φλόγα» με όλη της την αγάπη και για να μεταφέρει τις ευχές της δικής μας ποδοσφαιρικής οικογένειας για τις Άγιες Ημέρες!

Οι ποδοσφαιριστές Νίκος Λαζαρίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Βασίλης Μπάρκας, Χρήστος Θεοδωράκης πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, μα πάνω από όλα ήθελαν να μεταδώσουν τη δική τους «φλόγα», να στείλουν το μήνυμα ότι είμαστε κοντά στη «Φλόγα».

Ο Ατρόμητος στον Σύλλογο "Φλόγα"

Η κυρία Μαρία Τρυφωνίδη, η ψυχή του συλλόγου, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά γεμάτη συγκίνηση. «Ο Ατρόμητος πάντα μας θυμάται. Είναι κοντά μας και στηρίζει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια» μας είπε.

Ο Ατρόμητος στον Σύλλογο "Φλόγα"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ