ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος αλλάζει, η ποιότητα παραμένει

Ο Ατρόμητος αλλάζει, η ποιότητα παραμένει
Ατρόμητος REPORTER IMAGES

Διαβάστε πως διαμορφώνεται το ρόστερ του Ατρόμητου σε σχέση με την περσινή σεζόν. Οι αφίξεις, οι αποχωρήσεις και οι τελευταίες πινελιές του καλοκαιριού.

Με ένα δυνατό come back στη δεύτερο γύρο της περσινής σεζόν ο Ατρόμητος όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά που είχε από την πέμπτη θέση, αλλά μπήκε σχετικά άνετα στα πλέι οφ με τη φόρα που είχε πάρει. Βέβαια, άσχετα από την πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, οι αλλαγές στο ρόστερ ήταν δεδομένες και πραγματοποιήθηκαν με τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αρκετά ηχηρά ονόματα αποχώρησαν μεταξύ εκ των οποίων και οι: Δημούτσος, Κατσουράνης, Αγκουαζί, Καράσκο, Παπάζογλου, όμως τα κενά τους καλύφθηκαν με έξυπνο τρόπο που όπως όλα δείχνουν ίσως βγάλει κερδισμένη την ομάδα του Περιστερίου. Αλλαγή είχαμε και στον πάγκο, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αναλαμβάνει την πρώτη του μεγάλη πρόκληση σε επίπεδο Superleague.

Ας δούμε όμως τις ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Τα πήγαινε - έλα

ΗΡΘΑΝ ΕΦΥΓΑΝ
Ουσέρο (μέσος), Εμπόου (αμυντικός), Γοδόι (μέσος), Μπίτολο (αμυντικός), Λε Ταλέκ (επιθετικός). Καράσκο (μεσοεπιθετικός), Δημούτσος (μέσος), Νάστος (αμυντικός), Τσέναμο (τερματοφύλακας), Φάμπιο (μέσος), Καλλέργης (μέσος), Αγκουαζί (μέσος), Κατσουράνης (μέσος), Εγκουέμ (μέσος), Παπάζογλου (επιθετικός), Καραμάνος (επιθετικός).

Μπορεί ο αριθμός όσων έφυγαν να είναι μεγαλύτερος, όμως οι αρκετοί παίκτες είτε δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ( Καλλέργης, Εγκουέμ, Φάμπιο ), είτε δεν έπιασαν ( Καράσκο, Αγκουαζί ), είτε τέλος ο κύκλος τους έκλεισε ( Νάστος, Κατσουράνης, Παπάζογλου, Καραμάνος, Τσέναμο ).

Για ακόμα μια σεζόν οι άνθρωποι του Ατρόμητου πήγαν στα "σίγουρα" και κάλυψαν τα κενά με παίκτες ποιοτικούς από το ελληνικό πρωτάθλημα κυρίως και ξένους με αρκετή εμπειρία και συμμετοχές. Με αυτόν τον τρόπο η μαγιά δεν χαλάει πολύ και η ομάδα θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερα έτοιμη ενόψει των προκριματικών του Europa League.

Το ρόστερ και οι πινελιές

Στο πινακάκι πιο κάτω μπορείτε να δείτε ανά κατηγορία πως διαμορφώνεται το ρόστερ σήμερα. Αρκετά ισορροπημένο σε όλες τις γραμμές, με παίκτες μπαλαντέρ που μπορούν να προσφέρουν σε παραπάνω από μία θέση. Για παράδειγμα ο Μαρσελίνιο παίζει και στα άκρα και ως φορ, ο Κοντοές σε όλες τις θέσεις της άμυνας κι αν χρειαστεί ως κόφτης στο κέντρο, ενώ ο Ουμπίδες σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Θεοδωράκης. Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Εμπόου, Κοντοές, Βίτολο, Κιβρακίδης, Θεολόγου. Γοδόι, Μπάλλας, Ουσέρο, Πίτου, Μπρίτο, Ουμπίδες, Μαρσελίνιο, Μπαστακός, Παπασπύρος, Νάτσος. Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Ρεγκάκος.

Κλείνοντας να πούμε πως οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ο Ατρόμητος εξετάζει κάποιες περιπτώσεις για τη μεσοεπιθετική γραμμή όπως και για έναν ακόμα φορ. Βιασύνη δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αφού όσο προχωρά το καλοκαίρι οι ευκαιρίες θα γίνονται όλο και περισσότερες.

Πάντως πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Αν έρθει πρόκριση στους ομίλους, σίγουρα θα γίνουν άλλες δυο κινήσεις.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ