ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Ο απρόσμενος και Ατρόμητος πρωτοπόρος της Ελλάδας"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πορτογαλική εφημερίδα, "Diário de Notícias", φιλοξενεί αφιέρωμα για τον πρωτοπόρο της Super League Σουρωτή, Ατρόμητο. Το μπόνους τίτλου, οι "στυλοβάτες" της πορείας και το όνειρο του Νταμίρ Κάναντι.

Ο Ατρόμητος τρέχει με "σπασμένα φρένα" και οδηγεί την κούρσα της κατάταξης του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Περιστερίου έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς μετά από εννιά ματς και βλέπει αφ' υψηλού τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η πορτογαλική εφημερίδα, "Diário de Notícias" φιλοξενεί αφιέρωμα για τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε αυτό παρατίθενται στατιστικά στοιχεία (παρουσίες της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, καλύτερη εκκίνηση, αλλά και καλύτερη διαφορά γκολ σε εκκίνηση), γίνεται αναφορά στην εκπληκτική άμυνα και τον γκολκίπερ, Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος "τρέχει" 651 λεπτά με την εστία του να μένει απαραβίαστη, ενώ τονίζεται πως έχει ήδη προβλεφθεί με βάση των εσωτερικό κανονισμό πριμ κατάκτησης τίτλου. Μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Αυστριακού τεχνικού των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, στην εφημερίδα της πατρίδας του, "Wiener Zeitung", όπου κάνει ιδιαίτερη μνεία στο εγχείρημα της ανανέωσης κι εξομολογείται το μεγάλο του όνειρο.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα. Η επιτυχία οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Το καλοκαίρι λάβαμε τις σωστές αποφάσεις. Κάναμε ανανέωση, καθώς έφυγαν 15 παίκτες και ήρθαν 18 νέοι. Υπάρχει νέα ενέργεια στην ομάδα και όλοι θέλουν να πετύχουν. Η καθημερινή δουλειά είναι πολύ καλή.

Δεν είναι εύκολο να πας από την Αυστρία στην Αθήνα και να πείσεις όλους τους παίκτες. Αλλά, λειτούργησε και όλοι ξέρουν τι θέλω από τον καθένα. Ο αθλητικός διευθυντής του Ατρομήτου ήταν μεγάλος οπαδός της δουλειάς που έκανα στην Άλταχ. Κάτι παρόμοιο θα συμβεί εδώ στα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Κάναντι ICON

Έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο. Αυτό με έπεισε. Είναι μια νέα πρόκληση, μια νέα χώρα για εμένα. με διαφορετική γλώσσα και νοοτροπία. Εδώ ζουν το ποδόσφαιρο με έντονο τρόπο, το βλέπεις στο πάθος των οπαδών. Όταν επιστρέψαμε από το ματς με την ΑΕΚ, μας υποδέχθηκαν 300 οπαδοί.

Έχουμε το όνειρο να συμμετάσχουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα ήταν πολύ ωραίο να είμαστε στους πέντε πρώτους. Φυσιολογικά, οι πρώτες τέσσερις θα καταληφθούν από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ