ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ντινάμο Μπρεστ: Στο Περιστέρι ο Μαραντόνα

Argentina former soccer star Diego Maradona waves to the fans ahead of the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina former soccer star Diego Maradona waves to the fans ahead of the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η Ντίναμο Μπρεστ ανακοίνωσε ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Ντίναμο Μπρεστ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (26/7 το πρώτο ματς και 2/7 η ρεβάνς) κι ο Αργεντινός πρόεδρος της λευκορωσικής ομάδας θα βρίσκεται στην Αθήνα για το ματς του Περιστερίου στις 2 Αυγούστου.

Αυτό ανακοίνωσε, τουλάχιστον, η ομάδα από την Μπρεστ. "Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνάντησε την ομάδα, πριν φύγει για την Αργεντινή. Ο πρόεδρος της ομάδας θα συναντήσει την οικογένειά του, αλλά θα είναι πίσω στις 2 Αυγούστου για τη ρεβάνς του Europa League με τον Ατρόμητο", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση.

Γεμάτο πρόγραμμα είχε τη Δευτέρα (16/7) ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ταξίδι στη Λευκορωσία, παρουσίαση ως νέος πρόεδρος της Ντινάμο Μπρεστ και ακολούθως παρουσία στο γήπεδο της νέας του ομάδας, στο οποίο εισήλθε με τεθωρακισμένο!

Ο Αργεντινός έγινε δεκτός με επευφημίες, αλλά η Ντινάμο ηττήθηκε με 1-3 από την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Βασικός ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Γιάννης Κάργας.

Η Ντινάμο Μπρεστ είναι στην 6η θέση με 25 βαθμούς, ενώ πρώτη είναι η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 41. Υπενθυμίζεται ότι ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στις 26 Ιουλίου τη Ντινάμο στη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League.

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ