ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ντ' Ονοφριό: ''Κανένα ενδιαφέρον για Τάτο''

Ντ' Ονοφριό: ''Κανένα ενδιαφέρον για Τάτο''
Ντ' Ονοφριό

Το... βιολί τους οι Γάλλοι. Εξακολουθούν και αναφέρουν ότι η Μετς ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Ανδρέα Τάτο. Τι δηλώνει, ωστόσο, ο αθλητικός της διευθντής, Ντομινίκ Ντ' Ονοφριό, στο Sport24.gr;

Προ καιρού, στις 29 Οκτωβρίου, γαλλική ιστοσελίδα έκανε αναφορά στην πρόθεση της Μετς να αποκτήσει τον Ανδρέα Τάτο. Τρεις ακόμα ιστοσελίδες κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (24/11) ασχολήθηκαν ξανά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Ντομινίκ Ντ' Ονοφριό είναι ο αθλητικός διευθυντής της Μετς, η οποία συμμετέχει στο Σαμπιονά και ύστερα από 14 αγώνες είναι στη 12η θέση της βαθμολογίας. Το Sport24.gr μίλησε με τον Ντ' Ονοφριό, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι έχει να κάνει για το θέμα με τον Τάτο.

''Δεν έχουμε ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ουδέποτε ήρθαμε σε επαφή μαζί του ή με την ομάδα του. Έχω δει ότι γράφονται διάφορα, αλλά κατηγορηματικά σας λέω ότι δεν έχουμε ενδιαφερθεί καθόλου'' ήταν η τοποθέτηση του 61 ετών παράγοντα, ο οποίος επί σειρά ετών έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και στη Σταντάρ Λιέγης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ