ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νιόπλιας: ''Τα πλέι οφ δεν πρέπει να γίνονται''

Νιόπλιας: ''Τα πλέι οφ δεν πρέπει να γίνονται''
Νιόπλιας INTIME SPORTS

Διαδικασία που δεν θα έπρεπε καν να γίνει είναι τα play off σύμφωνα με τον προπονητή του Ατρόμητου, Νίκο Νιόπλια, ο οποίος δήλωσε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: ''Δεν υπάρχει δύναμη. Τα πλέι οφ δεν πρέπει να γίνονται καθόλου''.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά το 0-0 με τον Αστέρα ο Νιόπλιας δήλωσε: ' 'Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε το πάνω χέρι από την αρχή μέχρι και το τέλος. Είχαμε ευκαιρίες και δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ. Πέρα από το παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ ήταν πολύ κλειστά και αυτό περίμενα. Όλες οι ομάδες θα έψαχναν το γκολ που θα τους δώσει τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε και απλώς μας έμεινε η προσπάθεια, ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια και τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια''.

Για το ότι ο Ατρόμητος έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ σε τρία ματς είπε: ''Γιατί ο ΠΑΟΚ πόσα έχει; Ή ο Αστέρας Τρίπολης; Τη φρεσκάδα την έχει ο Παναθηναϊκός. Έκανε μία μεγάλη κοιλιά στην κανονική διάρκεια και τώρα έχει τη φρεσκάδα και φαίνεται καλύτερος απ’ όλους. Εμείς παίζαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να μπούμε στα πλέι οφ. Ο Αστέρας από την άλλη παίζει ένα χρόνο συνεχόμενα. Πού να βρεις τη φρεσκάδα; Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 60’ ήμασταν στο 0-0. Αν υπάρχει φρεσκάδα, το τελειώνεις, όπως έκανε και ο αντίπαλος. Τώρα άντε να βρούμε ενδεκάδα για την Τρίπολη''.

Για τις δυνάμεις που έχουν απομείνει στους παίκτες του ανέφερε: '' Δεν υπάρχει δύναμη. Δεν είναι εύκολο να παιχτεί ελεύθερο ποδόσφαιρο σε αυτά τα παιχνίδια. Ποιος δεν θέλει να παίζει γρήγορα; Τα πλέι οφ δεν πρέπει να γίνονται καθόλου. Το θέμα είναι η δεύτερη θέση. Να πάμε τρίτοι εντάξει, η προετοιμασία θα πάει μία εβδομάδα πιο πάνω. Αν είσαι καλός εντάξει, αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά εντάξει''.

Για την κόκκινη του Φυτανίδη: ''Συμπλήρωνε κάρτες και ήταν προτιμότερο να λείψει σε ένα παιχνίδι, παρά σε δύο. Έχουμε δύο στόπερ και σε λίγο θα αρχίσουν να γκαρίζουν. Δεν έχουμε τρίτο, έφυγε ο Ταυλαρίδης, χτύπησε ο Νάστος. Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια. Τον Φεβρουάριο ήμασταν οκτώ βαθμούς πίσω και είχαμε να καλύψουμε πολύ έδαφος''.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ