ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νέα επαφή με Ουζουνίδη στον Ατρόμητο, αλλά...

Νέα επαφή με Ουζουνίδη στον Ατρόμητο, αλλά...
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου έκαναν ραντεβού τη Δευτέρα (19/9) με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θα έκαναν ένα ακόμα την Τρίτη (20/9), αλλά από οι δύο πλευρές δεν θα δώσουν τα χέρια.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ευθύς εξ αρχής ο "εκλεκτός" του Γιώργου Σπανού για να διαδεχτεί τον Τραϊανό Δέλλα στη θέση του προπονητή. Για αυτό ήταν και η πρώτη λύση στην οποία στράφηκαν, από την Κυριακή το βράδυ μάλιστα.

Τη Δευτέρα (19/9) έγινε ένα ραντεβού με τον 48χρονο προπονητή και την Τρίτη (20/9) θα ακολουθούσε και ένα δεύτερο.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο Ουζουνίδης δύσκολα θα έλεγε το "ναι", εκτός απροόπτου. Δεν είναι ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος, άλλωστε για αυτό συζήτηση θα γινόταν την Τρίτη (20/9).

Ο ίδιος ο Εβρίτης τεχνικός είναι αποφασισμένος να περιμένει ακόμα και να μη βιαστεί να κλείσει σε ομάδα, μετά την περιπετειώδη αποχώρησή του από τον Πανιώνιο.

Ήδη βέβαια στο Περιστέρι εξετάζουν και άλλες λύσεις, θέλοντας να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Αρκετοί ελεύθεροι προπονητές έχουν προταθεί στους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο, όπως οι Γιάννης Χριστόπουλος, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Άκης Μάντζιος. Στην περίπτωση που δεν κλείσει προπονητής από την Ελλάδα, η διοίκηση των "κυανόλευκων" θα στραφεί σε λύση απο το εξωτερικό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ