ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα φετινά γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι σε ένα βίντεο!

Τα φετινά γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι σε ένα βίντεο!
Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Όλα τα φετινά γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος για τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει να σκοράρει με τη φανέλα του Ατρόμητου, έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του. (VIDEO).

Ο Στέφανο Ναπολεόνι πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2008, για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Η πρώην ομάδα του, η πολωνική Βίτζεβ Λοτζ, υποβιβάστηκε και ο Ιταλός αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας, με προορισμό τη Βοιωτία.

Από το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-2009 μέχρι και το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 φόρεσε τη φανέλα των ''πρασίνων'', με τους οποίους έπαιξε σε 100 παιχνίδια, σκοράροντας 27 τέρματα.

Ο Ατρόμητος τον έκανε δικό του το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, οπότε και για ένα εξάμηνο έπαιξε σε 16 ματς, με απολογισμό τέσσερα γκολ. Πέρυσι σε 34 αγώνες σημείωσε δέκα γκολ, ενώ κατά τη φετινή περίοδο έχει πραγματοποιήσει ρεκόρ καριέρας στην Ελλάδα, μετρώντας 13 γκολ σε 33 αναμετρήσεις. Και έπεται συνέχεια ασφαλώς, μια και ακολουθούν τα πλέι οφ, που ξεκινούν στις 20 Μαΐου, την προσεχή Τετάρτη δηλαδή.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανάρτησε στον λογαριασμό της στο youtube ένα βίντεο με τα εφετινά επιτεύγματα του 28χρονου επιθετικού, ο οποίος προ ημερών υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην ομάδα του Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ