ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπρίτο: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Μπρίτο: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"
INTIME SPORTS

Οι Μπρίτο και Κυβρακίδης έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι και τη νίκη της Φενέρμπαχτσε με 1-0, όπου η διαιτησία έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού σκορ. Πάντως, αμφότεροι είναι αισιόδοξοι για την ανατροπή στη ρεβάνς.

Στη NOVA μίλησε ο Εντουάρντο Μπρίτο μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ατρόμητο και Φενέρμπαχτσε στο Περιστέρι, που βρήκε νικητές τους Τούρκους με 1-0. Μεταξύ άλλων, ο 32χρονος μέσος αναφέρθηκε στις καίριες φάσεις του αγώνα, τονίζοντας πάντως πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

"Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την σκληρή μάχη. Έπρεπε να τα κάνουμε όλα τέλεια. Είδατε όλοι πως είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Η ομάδα δούλευε πολύ καλά , όμως δεν καταφέραμε μέχρι το τέλος να αντέξουμε", είπε αρχικά και συνέχισε για την Φενέρ:

"Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Κάναμε τα πάντα τέλεια μέχρι το τέλος, όμως τους χαρίσαμε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να φάνε και κόκκινη κάρτα. Θα τα δώσουμε όλα στον δεύτερο αγώνα στην Τουρκία για να πάρουμε την πρόκριση".

Όσο για τον δεύτερο αγώνα την ερχόμενη εβδομάδα, ο ίδιος είναι αισιόδοξος: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν καταφέραμε να τα κάνουμε όλα τέλεια για να τελειώσει το ματς 0-0, όμως δεν έγινε τίποτα. Έχουμε 90 λεπτά εκεί μέσα για να πάρουμε την πρόκριση".

Κιβρακίδης: "Εμείς θα πάμε στην Τουρκία ακόμα πιο δυνατά"

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, έστω και αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ατρομήτου. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα αυτό το παιχνίδι, προσπάθησα να το δω σαν να παίζω στο πρωτάθλημα. Είδαμε τη δυναμικότητα της Φενέρμπαχτσε και πως μόλις μπήκε ο Φαν Πέρσι, έπαιξε δέκα λεπτά και με μια ευκαιρία έβαλε γκολ. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς.

Για το γκολ, δεν ξέρω αν ήταν φάουλ, αλλά ξέρω ότι ήταν η μοναδική τους ευκαιρία. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Εμείς θα πάμε στην Τουρκία ακόμα πιο δυνατά, με περισσότερο πάθος, για να δείξουμε ποιος είναι ο Ατρόμητος και να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ