ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπονερζέ: ''Έτοιμος για Ατρόμητο ο Λόλο''

Μπονερζέ: ''Έτοιμος για Ατρόμητο ο Λόλο''
Λόλο

Προ ημερών σε δημοσίευμα στο εξωτερικό γινόταν αναφορά στο ενδιαφέρον του Ατρόμητου να εντάξει στο δυναμικό του τον Ίγκορ Λόλο. Τον αμυντικό από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο εκπρόσωπος του 32χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ο Μαρκ Μπονερζέ, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr για το ενδεχόμενο να παίξει ο Λόλο στην ομάδα του Περιστερίου.

Παραδέχτηκε ότι οι ''κυανόλευκοι'' εξετάζουν την περίπτωσή του, λέγοντας: ''Ο Λόλο είναι έτοιμος να πάει στον Ατρόμητο, αν η πρόταση είναι καλή. Υπήρξε μια συμφωνία με έναν από τους διοικούντες, αλλά περιμένουμε το τελικό ΟΚ''. Σε ερώτηση για το ποιος ήταν εκείνος που έδωσε τη συγκατάθεσή του, απάντησε: ''Ο κ. Σπανός''.

Μένει να φανεί εάν όντως έτσι έχουν τα δεδομένα. Ο Ατρόμητος πάντως αναζητά λύση στην επίθεση και στο κέντρο. Το αν θα κάνει κίνηση και για αμυντικό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος.

Χωρίς Αγκουαζί με Ατρόμητο

Κάρτες συμπλήρωσε ο Αγκουαζί και η ΠΑΕ τον δήλωσε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Την Πέμπτη (18/12) οι παίκτες του Ατρόμητου ξεκίνησαν προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Τετάρτη (17/12) εναντίον του Λεβαδειακού έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Πριν από την έναρξη της προπόνησης έγινε σεμινάριο κανόνων διαιτησίας από τον Εκπαιδευτή της ΕΠΟ Φραγκίσκο Σωμαρακάκη.

Τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Πανιώνιο

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου κατέθεσε αίτημα για την χορήγηση εισιτηρίων. Ωστόσο η ΠΑΕ Πανιώνιος το απέρριψε γιατί λόγω ακαταλληλότητας δεν είναι ανοικτές όλες τις θύρες του γηπέδου και ως εκ τούτου δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ