ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπάγκα ο τρίτος στον Ατρόμητο

Μπάγκα ο τρίτος στον Ατρόμητο
REPORTER IMAGES

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρόνου Λευκορώσου Ντμίτρι Μπάγκα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών (1+1). Διαβάστε το βιογραφικό του διεθνή άσου που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Μια ακόμη μεταγραφή για τον Ατρόμητο μετά του Ντιγκινί και Ζησόπουλο με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει τη συμφωνία της για τα επόμενα δυο χρόνια (1+1) με τον 26χρονο Λευκορώσο Ντμίτρι Μπάγκα ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ και ως δεξί χαφ από το 2008 μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο αγωνιζόταν στην Μπάτε Μπορίσοφ ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Χάιφα.

Ο ίδιος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και υποσχέθηκε ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνει τα πάντα για να τιμά τη φανέλα της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Το «αστέρι» του Ατρόμητου φωτίζεται ακόμη πιο έντονα!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Nτμίτρι Μπάγκα (DmitriBaga).

Ο Λευκορώσος ποδοσφαιριστής ήρθε χθες στην Ελλάδα και σήμερα υποβλήθηκε σε πλήρη ιατρικό έλεγχο (αιματολογικές, καρδιολογικές, ορθοπεδικές και εργομετρικές εξετάσεις). Αμέσως μετά υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνο στα γραφεία της ομάδας μας παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μιλώντας στοatromitosfc.grτόνισε τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ανήκω από σήμερα στον Ατρόμητο. Ήρθα σε μια ομάδα που από την πρώτη στιγμή διαπιστώνεις ότι έχει μεγάλη ποιότητα και προσφέρει τα μέγιστα σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή τόσο ως προς τον τρόπο που σε υποδέχεται όσο και στις συνθήκες που σου προσφέρει για να μπορείς να δουλέψεις πάνω σε πολύ υψηλά στάνταρ.

Γνωρίζω ότι η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στην Ευρώπη και πως φέτος δεν τα κατάφερε αλλά νομίζω ότι η δυναμική που έχει αναπτύξει είναι τέτοια που σύντομα θα την φέρει ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε μια χώρα που έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες με την Εθνική της Ομάδα.

Θα κάνω τα πάντα για να τους ανταμείψω με την απόδοση μου μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι και η υπόσχεση που έχω να δώσω στους φιλάθλους του Ατρόμητου: Ό,τι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνω όλα για να τιμώ τη φανέλα που φοράω».

Ο Ντμίτρι Μπάγκα αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά ενίοτε και ως δεξί. Σημείο (του) κατατεθέν είναι η δύναμη σε συνδυασμό με την ηρεμία που προσφέρει απλόχερα στο παιχνίδι του.

Γεννημένος στο Μινσκ στις 4 Ιανουαρίου 1990, έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων της πατρίδας του (Νέων, Ελπίδων, Ολυμπιακή Ομάδα και Ανδρών).

Από το 2008 μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο φορούσε τη φανέλα της Μπάτε Μπορίσοφ έχοντας κατακτήσει έξι φορές το Πρωτάθλημα Λευκορωσίας, 2 φορές το Κύπελλο και 5 φορές το Σούπερ Καπ. Αριθμεί επίσης 20 συμμετοχές σε αγώνες Champions League. Το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Χάποελ Χάιφα. Προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν (2015-16) με 41 παιχνίδια σε εγχώριες διοργανώσεις και Ευρώπη.

Ο Ντμίτρι Μπάγκα θα αναχωρήσει αύριο για την πατρίδα του και θα επιστρέψει στις 30 Ιουνίου για να ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα μας. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «5».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ