ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπάγεβιτς: "Θετικό το αποτέλεσμα"

Μπάγεβιτς: "Θετικό το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Για τον Ατρόμητο η ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο

Για τον Ατρόμητο η ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός επεσήμανε πως τον προβλημάτισε η εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και θα γίνει πολύ συζήτηση για να μην επαναληφθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

" Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά. Είχαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο δεν είχαμε την κίνηση που έπρεπε, ήμασταν κακοί με τη μπάλα και στο τέλος θα μπορούσαμε ακόμα και να χάσουμε, αφού ο Πλατανιάς είχε δύο ευκαιρίες για γκολ.

Το αποτέλεσμα είναι θετικό, αλλά πρέπει να κάνουμε ανάλυση του δευτέρου μέρους και να το συζητήσουμε πάρα πολύ", είπε και πρόσθεσε για την ομάδα του Πλατανιά: " Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για το γήπεδο και για την ομάδα που έχει, που είναι πολύ καλή. Εύχομαι καλή επιτυχία".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ