ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέχρι την Παρασκευή για Μήτρογλου

Μέχρι την Παρασκευή για Μήτρογλου
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Τον εκπρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου περιμένουν στον Ατρόμητο έτσι ώστε να κλείσει ο διεθνής επιθετικός στο Περιστερί. Δυο ακόμα λύσεις εξετάζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα Ολυμπιακός και Ατρόμητος ήρθαν σε συμφωνία για το δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου στην ομάδα του Περιστερίου για ένα χρόνο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους της ομάδας μάθαμε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση θα έχει κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Συγκεκριμένα σε συνάντηση που έγινε οι δυο ομάδες έδωσαν τα χέρια και αυτό που απομένει είναι να έρθει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, έτσι ώστε να γίνουν διαπραγματεύσεις και να φανεί το αν ο 23χρονος άσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.

Το κλίμα στην ομάδα του Ατρόμητου είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία, όμως όπως μας είπαν χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένουμε την έλευση του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή και το αργότερο στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει μία και καλή αν θα γίνει τελικά το deal.

Άλλοι δυο επιθετικοί

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ατρόμητος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με δυο ακόμα ποδοσφαιριστές. Ο ένας αγωνιζόταν στην Βόρεια Ευρώπη (οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν έπαιξε στην Αγγλία) και ο άλλος είναι από τη Λατινική Αμερική.

Σε περίπτωση που η υπόθεση με τον Μήτρογλου δεν προχωρήσει, τότε είναι πιθανό να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια με έναν από τους δυο παίκτες. Το έχουμε αναφέρει ξανά πως ο φορ θα είναι η "ακριβή" μεταγραφή του Ατρόμητου τη φετινή σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι καθαρά για εντυπωσιασμό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ