ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μετά τα play off οι εξελίξεις με Ναπολεόνι

Μετά τα play off οι εξελίξεις με Ναπολεόνι
Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Το θέμα της παραμονής του Στέφανο Ναπολεόνι στον Ατρόμητο θα έχει εξέλιξη με την ολοκλήρωση των play off της Superleague. Προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ και τρεις εκτός για τον προπονητή Νίκο Νιόπλια.

Η πρεμιέρα του Ατρόμητου στα play off της Superleague είναι με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, την Τετάρτη 20 Μαΐου. Οι Περιστεριώτες έ μαθαν τον αντίπαλό τους και ξεκίνησαν πλέον να καταστρώνουν σχέδια για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μία από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι το θέμα της παραμονής, ή μη, του Στέφανο Ναπολεόνι, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι. Η πλευρά του Ιταλού και η διοίκηση είναι δεδομένο ότι έχουν κάνει επαφή, απλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστική εξέλιξη θα υπάρχει αφού θα έχουν ολοκληρωθεί τα play off, δηλαδή μετά τις 7 Ιουνίου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, Νάστος, Μαρσελίνιο και Ναπολεόνι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης την Τετάρτη (13/5), ενώ οι Κιβρακίδης και Μπάλλας που είχαν ενοχλήσεις από το παιχνίδι της Κυριακής στη Μυτιλήνη με την Καλλονή ξεκίνησαν με ατομικό και στην συνέχεια ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ