ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέσα ο Μπίτολο, εκτός ο Λε Ταλέκ στην αποστολή του Ατρόμητου για Τουρκία

Μέσα ο Μπίτολο, εκτός ο Λε Ταλέκ στην αποστολή του Ατρόμητου για Τουρκία
Μπίτολο

Με είκοσι παίκτες θα ταξιδέψει στην Τουρκία για το φιλικό της Πέμπτης (22/7) με την Μπουγιουκσεχίρ ο Ατρόμητος με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει στην διάθεση του τον Μπίτολο όχι όμως και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τον Λε Ταλέκ.

Το δεύτερο φιλικό του θα δώσει την Πέμπτη (22/7) στην Τουρκία ο Ατρόμητος αντιμετωπίζοντας την Μπουγιουκσεχίρ σε ένα ματς όπου ο Μιχάλης Γρηγορίου θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας του.

Ο νεαρός τεχνικός μάλιστα θα έχει στην διάθεση του τον Μπίτολο ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην 20μελη αποστολή η οποία θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί για την Κωνσταντινούπολη ενώ σε αντίθεση έμεινε εκτός ο Λε Ταλέκ. Κάτι απολύτως φυσιολογικό καθώς ο Γάλλος έχει λίγες προπονήσεις με την ομάδα του Ατρόμητου και δεν είναι σε θέση ακόμα να παίξει ούτε λίγα λεπτά.

Ο έμπειρος άσος αλλά και όσοι δεν ακολουθήσουν την αποστολή θα γυμναστούν σε φουλ ρυθμούς στην Αθήνα όλες αυτές τις μέρες υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Ρούσση. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Tην αποστολή του φιλικού αγώνα με την Μπουγιουκσεχίρ την Πέμπτη (19.45) στο γήπεδο «Φατίχ Τερίμ» ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος τη ς σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι: Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Γοδόι, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Έμποου, Ρεγκάκος, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Γκαρσία, Γκορμπούνοφ, Νάτσος, Λημνιός.

Oι υπόλοιποι παίκτες που θα μένουν στην Αθήνα θα προπονηθούν κανονικά υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση ενώ ο Κοντοές θα συνεχίσει την θεραπεία.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Κωνσταντινούπολη".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ